Dublura lui Vin Diesel a căzut în gol de la 10 metri

15_foto3-135-130.jpg

Vin Diesel alături de dublura lui, la filmări
Citeste tot despre: 

Tragedie pe platoul de filmare de la ”Fast and Furious 9”! Cascadorul britanic Joe Watts, de 35 de ani, se află în comă indusă la spital după ce a căzut de la 10 metri înălțime pe platoul de filmare.

Incidentul a avut loc în studiourile Warner Bros, din Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie. Watts a mai lucrat în postură de cascador la filmele ”Kingsman”, ”Omul Păianjen”, serialul ”Urzeala Tronurilor”, ”Johnny English” și ”Misiune imposibilă”.

15_foto4-50-60.jpg

Joe Watts, 35 de ani

Logodnica lui, Tilly Powell, de 35 de ani, este distrusă. Incidentul a avut loc luni, 22 iulie, și, conform primelor informații oferite de paramedicii ajunși la fața locului, cascadorul a căzut ”cu capul înainte” și prezintă răni extrem de grave. Vin Diesel, de 52 de ani, și-a exprimat regretul pentru incident și a scris pe pagina lui de Instagram că este alături de familia cascadorului. Aceasta e a doua tragedie din distribuția ”Fast and Furious”, după decesul actorului Paul Walker, din 2013, care a pierit într-un accident de mașină alături de prietenul lui, Roger Rodas. 

Loading...

Citește și

  • vin diesel fast and furious

    Durul Dominic Toretto e pus pe fapte mari: vrea să revină în cinematografe cu un nou film din seria „Fast and Furious”. După ce Michelle Rodriguez, în vârstă de 40 de ani, i-a pus lui Vin Diesel, în vârstă de 51 de ani, la finele lui 2018 că se retrage din echipă pentru că „filmul a rămas la nivelul anilor ’90”, acesta din urmă se încăpăţânează să continue seria. Diesel spune că „îi este dator prietenului său Paul Walker care a murit în noiembrie 2013 în urma unui accident de maşină”.

  • victima

    Un adolescent și-a omorât prietenul în bătaie, fiind influețat de crezul filmului ”Fast and Frurious: plimbă-te sau mori”. Mai mult decât atât, acesta a înregistrat țipetele prietenului său, care îl implorau să se oprească pentru că îi face rău, și le-a publicat pe contul său de Snapchat.