Drama actriței din serialul "Farmece"! Alyssa Milano: ”Chelesc de la COVID-19!”

alyssa_milano.jpg

Alyssa Milano, de 47 de ani, a arătat lumii întregi cum îi cade părul din cauza COVID-19
Alyssa Milano, de 47 de ani, a arătat lumii întregi cum îi cade părul din cauza COVID-19
Foto: Twitter

Actrița de 47 de ani, Alyssa Milano chelește și caută cu disperare un ajutor din partea medicilor. Ea a suferit de COVID-19 în aprilie și după ce a scăpat de boală continuă să pătimească. Respiră greu și este apatică, dar cel mai înfricoșător lucru este ritmul alarmant în care îi cade părul. Ea vrea să doneze sânge pentru că are anticorpii necesari în organism după ce a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2.GF

Alyssa Milano, din serialul ”Farmece” a făcut o demonstrație pe contul ei de Twitter pentru cei peste 3,7 milioane de admiratori. S-a pieptănat și a arătat cât de mult păr îi cade. Ea a fost bolnavă de COVID-19 în aprilie însă efectele bolii încă sunt resimțite din plin. Milano a declarat că vrea să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe bolnavii în stare gravă după ce a primit rezultatele testului care îi confirmă prezența anticorpilor în organism. Un studiu publicat recent a arătat că după boală, pacienții COVID-19 sunt apatici, le care părul au un nivel crescut de stres și pierd în greutate. ”Purtați pentru numele lui Dumnezeu mască pentru că boala asta nu este un lucru de joacă”, le-a transmis Alyssa Milano fanilor ei. ”Uitați-vă la mine cum chelesc din cauza COVID-19 și gândiți-vă de două ori înainte de a ieșit din casă fără mască pe față”, a punctat actrița.

milano_par.jpg

Alyssa Milano le-a arătat fanilor cum îi cade părul de patru luni încoace
Alyssa Milano le-a arătat fanilor cum îi cade părul de patru luni încoace
Foto: Twitter

Alyssa Milano a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor

Actrița de 47 de ani a fost diagnosticată cu noul coronavirus în aprilie. A făcut febră și după doar câteva zile de spitalizare a ajuns să fie conectată la aparatul de respirație mecanică. Din fericire, și-a revenit și a fost externată după 10 zile petrecute în spital. Însă boala și-a pus amprenta pe organismul ei și plămânii au fost afectați. În plus, părul îi cade într-un ritm alarmant și a slăbit aproape 10 kg. Un studiu UCLA realizat pe 1.500 de pacienți a arătat că 400 dintre aceștia au chelit după externare, au slăbit aproape 15 kg la două-trei luni după ce au trecut prin boală și au avut migrene, probleme de respirație și o stare generală proastă asociată cu o anxietate severă.

Citește și:

Actorul Antonio Banderas, infectat cu coronavirus. Și-a aniversat ziua de naștere în carantină

Soţia lui Idris Elba, infectată cu coronavirus. Nu a vrut să plece de lângă el: "Dragostea e tot ce îți rămâne"

milano_covid.jpg

Actrița din serialul ”Neveste Disperate” a ajuns la spital în aprilie și conectată la masca de oxigen
Actrița din serialul ”Neveste Disperate” a ajuns la spital în aprilie și conectată la masca de oxigen
Foto: Twitter

Alyssa Milano, departe de copii timp de o lună

Pe perioada carantinei post-COVID-19, Alyssa Milano nu și-a văzut deloc copiii. Elizabella de 5 ani și Milo Thomas, de opt ani, au stat cu tatăl lor, Dave Bugliari în timp ce mama lor era izolată, în carantină. Alyssa Milano s-a născut la 17 decembrie 1972 în Bensonhurst, New York. A fost măritată cu Cinjun Tate timp de câteva luni, în 1999. Din 2009 e măritată cu Dave Bugliari și au doi copii împreună. 

Loading...

Citește și

  • actrite neveste disperate

    Actrița în vârstă de 52 a încercat dintotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioși ai lumii. Așa se face că starul din ”Neveste Disperate” devenea soție acum șase luni, fără ca nimeni să știe. Din păcate, mariajul ei secret n-a rezistat prea mult, zilele trecute, actrița depunând actele de divorț.

  • felicity huffman inainte de a afla ca a fost condamnata la inchisoare

    Actriţa Felicity Huffman, cunoscută pentru rolul din serialul de succes ”Neveste disperate”, a fost condamnată la 14 zile de închisoare pentru că a plătit 15.000 de dolari pentru ca rezultatele fiicei sale la examenele finale de la Universitate să fie modificate, scrie Variety, citat de News.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1