Drake și-a prezentat pentru prima oară fiul

Drake

Drake și fiul Adonis, pe care l-a recunoscut cu greu
Drake și fiulsău, Adonis
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Drake și-a prezentat pentru prima oară fiul său, Adonis, în vârstă de doi ani.

Drake l-a prezentat pentru prima oară publicului pe fiul lui, în vârstă de doi ani, luni, 30 martie. Rapperul canadian este în mod obișnuit foarte discret privitor la viața sa personală.

Rapperul Drake, în vârstă de 33 de ani, și-a prezentat pentru prima oară publicului fiul, luni, 30 martie. Micuțul, numit Adonis, este un băiețel blond, cu ochii albaștri. Drake vrea să arate importanța familiei în această perioadă a pandemiei. Rapperul este în prezent în termini buni cu mama copilului, diva porno de origine franceză Sophie Brusseaux, împreună cu care a avut o relație în trecut.

Iubitul Rihannei, rapperul Drake, are adidaşi de aur, de 2.000.000 de dolari

Rihanna și Drake, împreună? Uite cum se freacă de el la un concert

Drake nu a vrut copilul

Când Sophie Brusseaux a rămas însărcinată, Drake a pus la îndoială că bebelușul ar fi al lui și i- cerut acesteia să facă avort. Însă ea nu a vrut să audă. Sophie l-a născut pe micuțul Adonis în octombrie 2017. Drake a ținut morțiș să facă un test de paternitate. Așa s-a dovedit că Adonis este al lui, iar artistul l-a recunoscut, în iunie 2018. Acum rapper-ul îl adoră pe copil și a ținut ca acesta să stea la izolare împreună cu el. Drake și-a prezentat pentru prima oară publicului fiul, în vârstă de doi ani

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1