Dolly Parton a vrut să se sinucidă. Uite cine i-a salvat viaţa!

Dolly Parton

Dolly Parton nu ştie dacă nu s-ar fi sinucis
Dolly Parton a făcut dezvăluirile într-o nouă carte
Foto: Instagram

Cântăreaţa Dolly Parton a dezvăluit că a vrut cândva să-şi pună capăt vieţii. Însă, din fericire, o fiinţă dragă a fost în apropiere şi a oprit-o la timp.

Cântăreaţa Dolly Parton (73 de ani) a dezvăluit că a vrut cândva să se sinucidă din cauza unui eşec în dragoste. Însă, din fericire, căţeluşul ei drag a alergat la ea şi a oprit-o.

Câine Dolly

Câinele lui Dolly e foarte drăgălaş
Foto: Instagram
Tocmai voia să apese pe trăgaciul unei arme de foc, când câinele a trezit-o la realitate. După ce căţeluşul ei, Popeye, a făcut-o să-şi dea seama că face o prostie, s-a rugat. Cântăreaţa de muzică country a făcut dezvăluirile într-o nouă carte numită „Dolly On Dolly. Interviews and Encounters with Dolly Parton.”

Motivul bizar pentru care Dolly Parton nu renunţă la machiaj nici când doarme

Totul despre Dolly Parton, artista care a vrut să arate ca târfa orașului

Crede că Popeye a fost un mesager de la Dumnezeu

„Într-o după-amiază, stăteam sus în dormitorul meu şi mă pregăteam să trag trăgaciul armei pe care o aveam în sertarul de la noptieră pentru hoţi, când câinele a alergat pe scări şi a intrat în cameră. M-am uitat mult timp la căţel şi am îngheţat. Brusc, m-am trezit la realitate. Am pus arma jos şi l-am luat pe Popeye în braţe. Apoi m-am rugat”, a spus vedeta care e convinsă că intervenţia câinelui a fost un semn de la Dumnezeu. “Cred că Popeye a a fost un mesager spiritual de la Dumnezeu. Nu pot să spun cu siguranţă că nu m-aş fi sinucis, dacă nu apărea câinele”, a adăugat cântăreaţa. Cântăreaţa Dolly Parton a dezvăluit că a vrut cândva să-şi pună capăt vieţii, însă o fiinţă dragă a salvat-o.

Loading...

Citește și

  • Având în vedere faptul că au circulat zvonuri cu privire la orientarea sexuală a lui Parton, unii considerând că are o relaţie cu prietena sa cea mai bună, Judy Ogle, Dolly a dezminţit toate acestea într-un interviu şi a pus capăt bârfelor, scrie Daily Mail.

  • Legendara cântăreaţă de muzică country, Dolly Parton (72 de ani), a dezvăluit recent în timpul unui interviu secretul succesului ei în afaceri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1