Devoratoarea de staruri se dă la Ben Affleck

b115-vedext-1.jpg

Sienna a fost nedezlipită de Ben pe covorul roşu
Foto: Guliver/ Rexfeatures/ Getty Images/ Hepta/ EPA

A flirtat cu neruşinare! Sienna Miller s-a dat în spectacol la premiera filmului “Legea nopţii”, care a avut loc recent la Los Angeles. L-a îmbrăţişat tot timpul pe Ben Affleck şi a vorbit despre sex.

S-a comportat ca şi când ar fi vrut să ştie toată lumea că este ceva între ei! Actriţa Sienna Miller (35 de ani), care joacă rolul amantei lui Ben Affleck (44 de ani) în filmul “Legea nopţii”, s-a lipit drăgăstos de acesta pe covorul roşu. Ea a povestit încântată că, timp de nouă ore, au filmat împreună scene de sex fierbinte, care au făcut-o să râdă cu lacrimi. Gurile rele vorbesc deja că nu ar fi exclus să se fi întâmplat cu adevărat ceva între ei în timpul turnării filmului. Affleck, care a scris şi regizat “Legea nopţii” şi are averea de 105 milioane de dolari, ar fi ales-o ca parteneră de ecran pe Sienna tocmai pentru că ştia că e mai uşuratică. Ea a lucrat ca fotomodel şi a debutat în cinema în 2002, în filmul “High Speed”. Prin patul său au trecut mai multe staruri, de la Jude Law (44 de ani), la actorul căsătorit Balthazar Getty (41 de ani), moştenitorul unei faimoase familii americane, al cărui strămoş, Jean Paul Getty, a fost cel mai bogat om de pe planetă în 1966. Sienna s-a mai iubit şi cu alţi bărbaţi faimoşi, cum ar fi Daniel Craig, Leonardo DiCaprio sau Orlando Bloom. Actriţa a mai avut o relaţie cu mai puţin cunoscutul actor Tom Sturridge din care a rezultat o fetiţă, Marlowe, în vârstă de 4 ani.
Jennifer Garner nu vrea să mai audă de el

Zoom
Mămică model pentru Violet, Seraphina şi Samuel
Foto: Guliver/ Rexfeatures/ Getty Images/ Hepta/ EPA

O sursă apropiată de Jennifer Garner (44 de ani), care este încă soţia starului, a povestit că aceasta este revoltată de ceea ce s-a întâmplat la premieră. S-a enervat îngrozitor pentru că Sienna nu-şi mai putea lua mâinile de pe Ben şi vorbea într-una numai despre scenele de sex, pe care le-a filmat împreună cu el. Garner e încă supărată pe soţul său pentru că a înşelat-o cu fosta bonă a copiilor lor, Christine Ouzounian. În iunie 2015 a anunţat chiar că se desparte de Affleck, însă în cele din urmă nu a finalizat divorţul. Ei s-au căsătorit în 2005 şi au 3 copii, Violet (11 ani), Seraphina (7 ani) şi Samuel (4 ani).

A fost cuplată şi cu ei

Zoom
Orlando Bloom, în 2001. Jude Law, 2003-2005, 2009-2011. Daniel Craig, 2005. Heath Ledger, 2005
Foto: Guliver/ Rexfeatures/ Getty Images/ Hepta/ EPA

Zoom
Leonardo DiCaprio, 2005. Sean Combs, 2007. Balthazar Getty, 2008
Foto: Guliver/ Rexfeatures/ Getty Images/ Hepta/ EPA
loading...
Loading...

Citește și