Depp, ce-ai făcut? Ai pocit faţa perfectă!

25-vedxzcxzcete-4.jpg

Măsurătorile au confirmat că actriţa de 30 de ani are cel mai armonios chip

O echipă de specialişti britanici a luat la măsurat toate feţe de la Hollywood. După ce au studiat îndeaproape peste 450 de chipuri au descoperit perfecţiunea.

Fosta soţie a lui Johnny Depp (53 de ani), Amber Heard (30 de ani) are cel mai armonios chip din lume. Conform măsurătorilor realizate pe faţa ei, ea întruneşte cel mai mare raport de perfecţiune 91,85.

25-vedizxziete-6.jpg

Amber a ajuns cu un ochi umflat în faţa judecătorului

Măsurătorile au ţinut cont de distanţele dintre ochi, pomeţi, nas, frunte, bărbie, obraji, mandibulă şi simetria celor două părţi ale feţei. Studiul a fost realizat de doctorul plastician Julian De Silva.

25-vedizxziete-5.jpg

Johnny Depp a negat din start acuzaţiile

Ca o completare a studiului, s-a descoperit că cei mai frumoşi ochi din lume îi are Scarlett Johansson, cea mai frumoasă formă a feţei o are Rihanna, fruntea perfectă îi aparţine lui Kate Moss, sprâncenele perfecte lui Kim Kardashian, buzele fotomodelului Emily Ratajkowski, iar bărbia şi nasul lui Amber Heard.
Studiul vine la doar cinci săptămâni după incidentul care a dus la divorţul dintre Depp şi Heard. La 6 iunie, Heard a depus actele de divorţ pretinzând că soţul ei i-a umflat ochii după ce a lovit-o cu telefonul mobil.

Topul celor mai frumoase

1. Amber Heard (30 de ani)
2. Kim Kardashian (35 de ani)
3. Kate Moss (42 de ani)
4. Emily Ratajkowski (25 de ani)
5. Kendall Jenner (20 de ani)
6. Helen Mirren (70 de ani)
7. Scarlett Johansson (31 de ani)
8. Selena Gomez (23 de ani)
9. Marilyn Monroe (1926-1962)
10. Jennifer Lawrence (25 de ani)

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1