Demi Rose și-a etalat formele perfecte pe rețelele de socializare. S-a pozat aproape dezbrăcată

daaa.jpg

Demi Rose și-a arătat frormele pe Instagram. S-a filmat aproape dezbrăcată

Demi Rose nu a fost niciodată timidă cu privire la formele ei, iar recent a publicat o fotografie foarte explicită, pe contul oficial de Instagram. Vedeta s-a pozat într-o lenjerie intimă foarte subțire, care i-a pus în evidență formele bine definite.

Demi Rose este cunoscută pentru aparițiile excentrice, însă de curând a întrecut orice limită și nu i-a păsat că va arăta mai mult decât ar fi trebuit. În descrierea fotografiei, Demi Rose a explicat că vestimentația ei atât de sumară se datorează faptului că urmează să meargă la piscină.

demi_rose.jpg

Demi Rose nu are inhibiții și a publicat un filmuleț pe Instagram unde era aproape dezbrăcată
Foto Instagram

Fanii vedetei au reacționat imediat și iau scris o mulțime de msaje de apreciere. „Se pare că o sa merg să înot”, a fost mesajul din dreptul filmulețului publicat de Demi Rose pe Instagram. Potrivit Dailymail.co.uk, ea a mai publicat și în trecut diverse fotografii «obraznice» în același costum de baie.

Loading...

Citește și

  • Foto

    Demi Rose (22 de ani) este o britanică care a devenit cunoscută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga și a fost surprinsă de câteva ori în compania cântărețului Drake, unul dintre foștii iubiți ai Rihannei. Se pare că tânără cu forme voluptoase și-a găsit în cele din urmă sufletul pereche și este mai fericită ca oricând. Desigur, faptul că este implicată într-o relație serioasă nu o împiedică să pozeze la fel de provocator pentru admiratorii săi.

  • foto

    Demi Rose (22 ani) este o britanică care a devenit cunocută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga şi a fost surpinsă de câteva ori alături de Drake, fostul iubit al Rihannei. Tânără îşi etalează formele în ţinunte foarte provocatoare pentru că Mama Natură nu a fost deloc zgârcită cu atibutele pe care i le-a acordat. Demi Rose emană sex-appeal şi este urmărită de peste 5,3 milioane de fani pe reţelele de socializare.