Demi Lovato se iubește cu un star de televiziune?

hepta_3730900.jpg

Demi Lovato ar putea să se iubească cu un star tv
Foto Instagram

Demi Lovato pare să fi trecut peste perioada grea prin care a trecut în urmă cu aproape un an, atunci când, din cauza depresiei, ea a ajuns să se întoarcă la viciul din adolescența ei, și anume, drogurile. Artista a fost văzută luând cina cu un star de televiziune.

Demi Lovato și Mike Johnson au fost văzuți împreună și pare că se simțeau foarte bine, potrivit enews.com. Potrivit surselor apropiate celor doi, aceștia aleg să lase lucrurile să decurgă de la sine și nu se implică public într-o relație despre care nu pot fi siguri că este ceea ce-și doresc. Mike este o vedetă a serialului «Burlacul», emisiune la care Demi Lovato se uită des, și mai mult de atât, ea publică foarte des imagini în care apare el alături de o inimă pe Instagram. 

66710699_180859029613586_5853199962600660015_n.jpg

Mike Johnson și Demi Lovato ar putea începe o relație
Foto Instagram

Demi Lovato s-a schimbat mult în ultimul an, iar din aparițiile sale de pe rețelele de socializare, artista hiturilor «Tell me you love me» și «Sorry not sorry» s-a fotografiat în ipostaze sexy pe Instagram fără să-și editeze fotografiile. Demi Lovato a publicat o serie de imagini unde a apărut cu celulită, fără să-i pese de ochii răutăcioși. 

69328407_2346159135653749_4663865571310530716_n.jpg

Demi Lovato s-a pozat pe Instagram cu celulita la vedere
Foto Instagram

În urmă cu un an, Demi Lovato a făcut supradoză de droguri din cauza depresiei. Artista a lansat o melodie pe YouTube unde declara că trece prin momente grele și le cerea iertare părinților și fanilor să o ierte pentru că s-a întors la viciul din adolescență. Artista a mai avut probleme cu drogurile în urmă cu câțiva ani, atunci când era actriță la Disney Channel și a cunoscut la o vârstă fragedă faima. 

 

Loading...

Citește și

  • demi lovato

    Demi Lovato a împlinit 27 de ani pe 20 august şi a petrecut cât se poate de liniştit alături de buna sa prietena, Ariana Grande. Vedeta Disney doreşte cu orice preţ să lase în urmă zilele şi nopţile pe care le irosea bând alcool şi consumând droguri şi să se bucure de ce are viaţa de oferit. Demi şi-a luat prin surprindere fanii reecent, când a hotărât să încarce pe pagina personală de Instagram o fotografie foarte îndrăzneaţă, interzisă minorilor.

  • demi lovato cantareata eveniment Washington

    La sfârşitul lunii iulie, Demi Lovato (26 de ani) şi-a băgat fanii şi familia în sperieţi, după ce a fost găsită inconştienţă în casa sa şi a fost la un pas de moarte în urma unei supradoze. După ce starea ei s-a îmbunătăţit a fost externată, însă n-a mers acasă ci la o clinică pentru a-şi trata problema. După trei luni, Demi Lovato a ieşit de la dezintoxicare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1