De pe podium, la o nuntă regală. Kate Moss a strălucit la brațul iubitului conte

kate.jpg

kate moss
Kate moss și iubitul său cu 14 ani mai tânăr
Foto: Getty

Kate Moss (44 de ani) a strălucit la brațul iubitului său, Contele Nikolai Von Bismarck (30 de ani), la nunta Prințului Christian al Hanovrei cu designerul Alessandra de Osma, la Basilica San Pedro din Lima.

Cel mai stilat cuplu a atras toate privirile, iar Kate, unul dintre cele mai apreciate supermodele din toate timpurile, a făcut o alegere vestimentară care i-a venit mănușă, o rochie până la glezne, cu un print șic, care i-a pus în valoare silueta fără cusur.

gettyimages-933847620.jpg

Kate Moss și iubitul său, Contele Nikolai Von Bismarck
Foto: Getty

 

Cu ochelari de soare fumurii, Kate și Nikolai au fost foarte naturali, semn că se simt foarte bine împreună după doi ani de relație. Astfel au reușit să pună capăt și speculațiilor care îi dădeau drept despărțiți.

gettyimages-933863022.jpg

nunta regala
Prințul Christian de Hanovra și designerul Alessandra de Osma
Foto: Getty

Kate Moss a debutat în industria model la 13 ani. În cei 30 de ani de carieră a reuşit să strângă o avere de peste 80 de milioane de dolari şi să intre în topul celor mai bine plătite din industrie. Întrebată recent care este secretul tinereţii ei, Moss a declarat că „îşi scufundă în fiecare zi faţa în chiuveta plină ochi cu gheaţă”.

 

loading...
Loading...

Citește și