De ce a renunțat Cameron Diaz la actorie. A explicat în sfârşit decizia controversată

Cameron Diaz

Cameron Diaz și-a găsit în sfârșit liniștea
Cameron Diaz e măritată de 5 ani cu Benji Madden

Sunt șase ani de când Cameron Diaz a apărut ultima oară pe marele ecran, în ”Annie”, și toată lumea vrea să știe de ce a renunțat la actorie. Actrița a explicat în sfârșit de ce a luat această hotărâre.

Cameron Diaz (47 de ani) a explicat de ce a renunțat la actorie, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Gwyneth Paltrow. ”Am decis că vreau alte lucruri de la viață. Am trecut prin lucruri grele atât de mult timp, lucrând, făcând filme, fără să am timp pentru viața personală. M-am oprit ca să mă focalizez pe viața personală, să stau cu familia mea, cu soțul și prietenii”, a ținut să sublinieze vedeta. Ea a mai spus că acum are, în sfârșit, liniște în suflet, că se poate ocupa de sine însăși. La începutul anului, a venit pe lume primul ei copil, o fetiță, numită Raddix, despre care zice că ”este cel mai bun lucru din câte i s-au întâmplat”.

Cameron Diaz nu-și face probleme cu mirosul de transpirație: „Nu folosesc deodorant”

Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani! Nimeni nu știa că aștepta un copil

A pus punct după o carieră de 20 de ani

Cameron Diaz şi-a şocat fanii când şi-a anunţat retragerea din industria filmului. După o carieră de peste 20 de ani, ea a strâns o avere de 140 de milioane de dolari şi a decis să se dedice familiei. Când spui Cameron Diaz, spui ”Masca” – 1994, ”Mari, cea cu vino-ncoa” – 1998, ”Vanilla Sky” – 2001 şi ”Îngerii lui Charlie”, între 2000 şi 2003. Blonda, care are o siluetă de fotomodel şi astăzi, la 1,73 metri înălţime, e una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, s-a măritat în 2015 cu Benji Madden, 41 de ani. Trei ani mai târziu a pus punct carierei şi a devenit casnică. ”De când m-am pensionat, simt că am renăscut”, a declarat Cameron, care a explicat în sfârșit de ce a renunțat la actorie.

Loading...

Citește și