De ce a murit Sean Connery. Iată ce scrie în certificatul de deces. Ultima dorință a actorului

sean-connery.jpg

sean connery portret
Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani
foto: Getty Images

La o lună după moartea actorului Sean Connery, la vârsta de 90 de ani, a fost dezvăluită și cauza decesului. Sean Connery a murit în somn din cauza unei insuficienţe cardiace cauzate de pneumonie şi vârsta înaintată, este precizat în certificatul de deces al actorului.

Documentele atestă că actorul a murit din cauza unei fibrilaţii atriale - frecvenţă cardiacă neregulată şi deseori rapidă care poate provoca flux sanguin scăzut -, bătrâneţe şi pneumonie, informaţii publicate de TMZ, transmite News.ro.

Connery a murit pe 31 octombrie, în casa lui din Bahamas, la vârsta de 90 de ani.

Ultima dorință a actorului: cenușa să fie împrăștiată și în orașul natal

Luna aceasta a fost raportat că cenuşa actorului va fi dusă şi împrăştiată în oraşul său natal.

„Îl vom aduce pe Sean înapoi în Scoţia. Asta a fost ultima lui dorinţă”, a declarat văduva sa, Micheline Roquebrune, pentru Scottish Mail. „A vrut ca cenuşa lui să fie împrăştiată în Bahamas, dar şi în oraşul lui natal”.

Ea a precizat că acest lucru se va întâmpla imediat ce restricţiile impuse în contexul sanitar vor permite.

„Oricând va fi posibil şi sigur să călătorim din nou, atunci familia va reveni în Scoţia cu el”, a mai spus Roquebrune, în vârstă de 91, care a fost căsătorită cu actorul timp de 45 de ani. „Ne-ar plăcea să organizăm o ceremonie pentru el în Scoţia - aceasta este speranţa noastră, dar nu putem spune când se va întâmpla asta exact”.

Citește și:

Ultimele luni din viața lui Sean Connery au fost cumplite: ”Nu mai putea să vorbească”

Ce se întâmplă cu averea lui Sean Connery! Soţia a decis deja ce va face cu vila în care s-a filmat o peliculă Bond

Roquebrune, care a fost alături de Connery când a murit în somn în casa din Lyford Cay, Bahamas, a confirmat şi că actorul va fi incinerat în cadrul unei ceremonii private în insula caraibiană. Apoi cenuşa lui va fi ţinută „în siguranţă”, până ce familia va călători în Scoţia.

Loading...
 
 

Citește și

  • Sean Connery a stârnt fanteziile multor generaţii de femei. Dincolo e a fi un bărbat cu un şarm deosebit el este actorul care a stabilit anumite standarde în jocul artiştilor ce i-au urmat în rolul lui agentului 007. Totuşi cele mai bune filme cu Sean Connery nu sunt numai cele cu James Bond.

  • În ultimii ani de viaţă, Sean Connery, care a murit sâmbătă (31 octombrie), a preferat să stea departe de ochii camerelor de luat vederi. O imagine cu el din această perioadă circulă însă pe internet, ultima poza publicată cu actorul în viaţă: o fotografie din vara lui 2019, în care apare vesel alături de fiul lui şi partenera acestuia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1