De ce Johnny Depp nu a luat-o de nevastă pe Vanessa Paradis

Johnny Depp, Vanessa Paradis

Johnny Depp, Vanessa Paradis, despartire
Johnny Depp şi Vanessa Paradis au fost împreună între 1998 şi 2012
Foto: Guliver Getty Images

După ce s-a căsătorit recent cu iubita lesbiană, Johnny Depp e în continuare ţinta jurnaliştilor, care se întreabă de ce a preferat să ia o femeie mult mai tânără, decât să se însoare cu Vanessa Paradis, care i-a dăruit doi copii. Explicaţia este cu totul neaşteptată.

Dacă revista “Star” a susţinut că vedeta franceză Vanessa Paradis (41 de ani) s-a despărţit de actorul Johnny Depp (51 de ani), din cauză că a căzut în patima băuturii, revista “OK!” vine cu o cu totul altă variantă. Starul nu ar fi suportat modul în care cântăreaţa se purta cu mama lui, Betty Sue, şi surorile sale. “Cu el se purta într-un fel, însă, cum nu mai era de faţă, schiba foaia”, a spus o sursă apropiată.  

S-a însurat cu iubita lesbiană

Johnny Depp şi iubita sa lesbiană, Amber Heard (28 de ani), s-au căsătorit, în urmă cu două săptămâni. Mai întâi au făcut cununia civilă în casa lor din Los Angeles. Apoi au făcut nuntă pe insula privată a lui Depp, Little Hall’s Pond Cay, din Bahamas. Cei doi era logodiţi din 2013, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “The Rum Diary”. Starul are doi copii, Lily Rose (15 ani) şi Jack (12 ani), din relaţia cu Vanessa Paradis.

Johnny Depp, Amber Heard

Johnny Depp, Amber Heard, casatorie
Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit acum 2 săptămâni
Foto: Guliver Getty Images
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1