De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

22751064_1714099065289184_183754127_o.jpg

James Packer Mariah Carey
Mariah Carey şi James Packer surprinşi la evenimentul GLAAS Media Awards pe 14 Mai 2016 în New York. Foto: Rob Kim
Photo: Getty Images

După o lungă perioadă de tăcere, fostul logodnic al celebrei Mariah Carey a vorbit deschis despre problemele pe care cei doi le aveau la începutul relaţiei. Omul de afaceri a mărturisit că el se afla într-o perioadă proastă atunci când aceştia au început să se întâlnească. „A fost o greşeală”, crede el despre logodna lor.

Miliardarul australian James Packer (50 ani) a rupt tăcerea şi a dezvăluit toate problemele pe care le-a înfruntat alături de fosta lui logodnică, Mariah Carey (47 ani).

Problemele celor doi au început cu mult înainte ca ei să formeze un cuplu. James Packer, fostul iubit al cântăreţei, avea o datorie de 3 milioane de dolari atunci când ei au început să se întâlnească. Acest lucru nu a făcut-o pe Mariah Carey să renunţe la dragostea pentru omul de afaceri. Ba, mai mult, ea l-a susţinut şi i-a oferit tot suportul ei.

James Packer însă nu a spus nimic care să o pună într-o lumină proastă pe fosta sa iubită, ba mai mult, el o consideră o persoană bună. “Este o persoană bună, încântătoare şi amuzantă. Mariah este o femeie de calitate. Dar a fost o greşeală atât pentru mine cât şi pentru ea tot ce s-a întâmplat între noi.” a afirmat el.

James a trecut uşor peste eşecul alături de Mariah, însă nu poate spune acelaşi lucru despre căsnicia cu Erica. “Cea mai mare greşeală a mea este faptul că mi-am ruinat căsnicia alături de Erica. Asta este acum, ea face o treabă minunată cu copiii şi amândoi suntem bine.”

loading...
Loading...