De ce Antonio Banderas o iubeşte atât de mult pe Nicole Kimpel. O compară cu fosta soție

Antonio Banderas Nicole Kimpel

Antonio Banderas şi Nicole Kimpel se înţele de minune
Antonio Banderas vrea să se însoare cu Nicole Kimpel
Foto: GuliverGetty Images

Actorul Antonio Banderas a dezvăluit de ce o iubeşte pe partenera sa, Nicole Kimpel. Nu s-ar despărţi de ea pentru nimic în lume.

Actorul spaniol Antonio Banderas (59 de ani) a dezvăluit de ce o iubeşte atât de mult pe partenera sa, Nicole Kimpel, de 38 de ani. O iubeşte pentru că aceasta este “mai degrabă plictisitoare”. Nicole e o femeie discretă, foarte calmă, foarte raţională şi aproape nimic nu o deranjează. Banderas o compară pe iubita Nicole, cu fosta sa soţie, Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, de care s-a despărţit în 2015, după 19 ani de căsnicie. “Melanie e un fel de şampanie cu bule, Nicole este un suc de fructe proaspete, total detox”, spune starul. Banderas a adăugat, pentru revista “Vanity Fair”, că ambele au venit la momentul oportun în viaţa sa, fiindcă Griffith a fost “o femeie mai amuzantă şi nebunatică, potrivită în tinereţe, iar Kimpel este o persoană mai discretă, ideală pentru actaulele momente de maturitate”.

Nicole e o femeie deşteaptă, care ştie cinci limbi străine

“Mă completează, fiindcă eu am o bună intuiţie. Acum am nevoie de o persoană care să ştie să înţeleagă vârtejul în care mă mişc, să-l accepte, să mă ajute. Viaţa mea s-a schimbat în bine de când sunt cu ea. Eferverscenţa lui Melanie era toxică pentru mine”, mai spune Banderas. Actorul o apreciază mult pe Nicole pentru că ştie cinci limbi străine. Antonio Banderas se iubeşte cu Nicole Kimpel de cinci ani de zile, iar acum îşi doreşte să o ia de soţie. Starul are o fiică, Stella del Carmen, care în curând împlineşte 23 de ani, din căsnicia cu Melanie Griffith. Este foarte apropiat de aceasta şi o susţine la fel de mult ca întotdeauna, chiar dacă trăieşte cu Nicole. A părăsit Hollywood-ul, s-a întors acasă în Spania, unde se simte cel mai bine. Actorul spaniol Antonio Banderas a dezvăluit de ce o iubeşte atât de mult pe partenera sa actuală, Nicole Kimpel.

 

Loading...

Citește și

  • Actorul spaniol Antonio Banderas, pasionat de motociclism, îşi va lansa pentru sezonul viitor propria echipă, care va concura în Campionatul mondial la moto 2, categoria care va înlocui pe cea de 250 cmc în 2010, a anunţat canalul de televiziune spaniol TVE1.

  • Actorul spaniol Antonio Banderas a anunţat duminică că vrea să dezvolte turismul legat de vin, pe o proprietate a sa viticolă din nordul Spaniei, unde va construi un hotel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1