Daniel Craig, lovit de blestemul James Bond

d124-peglob-foto-2-1-col-pr.jpg

Actorul în vârstă de 51 de ani a ajuns în cârje după ce s-a accidentat la turnarea noului film din seria cu agentul 007, care se confruntă cu ghinion după ghinion
Citeste tot despre: 

De multă vreme circulă zvonul că actorii care joacă în seria de filme cu James Bond sunt urmăriţi de un blestem! Daniel Craig, care îl interpretează pe faimosul agent 007, nu a fost scutit de ghinioane.

Actorul Daniel Craig (51 de ani), care are o avere de 130 de milioane de dolari, a fost surprins recent de paparazzi în cârje şi purtând o gheată ortopedică, pe aeroportul Internaţional JFK din New York.

El a fost operat nu demult după ce s-a rănit grav la gleznă, la filmări, în Jamaica, în luna mai. Turna o scenă periculoasă pentru noul film din seria James Bond, care este programat să fie lansat anul viitor.

Deşi s-a spus iniţial că rana nu a fost gravă, iată că starul a ajuns în cârje pentru o perioadă care nu se anunţă scurtă. Filmările trebuie să stea pe loc, din această cauză. Mai mult decât atât, actorul Rami Malek (38 de ani), care joacă rolul negativ, nu mai găseşte timp să turneze scenele cu Craig. Are un program foarte încărcat, iar indisponibiltatea colegului face şi mai complicată programarea filmărilor.

Nu este prima oară când Daniel Craig este lovit de ”blestemul James Bond”. Actorul a mai fost rănit când a jucat rolul lui James Bond în 2006, în ”Casino Royale”. El şi-a rupt atunci doi dinţi din faţă într-o scenă de luptă. De asemenea, Craig a fost rănit de două ori în 2008, când a turnat ”007: Partea lui de consolare”, din aceeaşi serie.

d224-peglob-foto-1-3-col-ti.jpg

Daniel Craig a fost surprins şchiopătând la aeroportul din New York

Starul a fost nevoit să poarte o chingă în timpul turneului promotional al filmului, după ce a suferit o operaţie pentru a i se repara umărul rănit la filmări. Noul film din serie, denumit deocamdată ”Bond 25”, este de asemenea lovit de blestem. Recent, în platoul în care se turnau alte scene, fără Daniel Craig, a avut loc o explozie care a rănit un membru al echipei de filmare. Un alt ghinion este şi faptul că regizorul Danny Boyle (62 de ani) a renunţat să mai facă filmul, în august 2018, citând ”neînţelegeri privitoare la partea creativă”.

Ulterior s-a aflat că producătoarea Barbara Broccoli şi Craig ar fi vrut să-l ”ucidă” pe Bond în final. Acest lucru i s-a părut ”ridicol” lui Boyle. Cary Fukunaga(41 de ani) a luat locul acestuia. După numirea noului regizor, Boyle. a spus că îi urează tot binele, ”dar e o ruşine ce s-a întâmplat”.

Tot un ghinion este şi faptul că multe voci, inclusiv Craig, critică scenariul noului film căruia nici până acum nu i s-a putut găsi un nume. Scenarista Phoebe Waller-Bridge (33 de ani) a fost adusă să-l îmbunătăţească. 

Seria de filme cu cele mai mari câştiguri

Celebra serie de filme, cea mai longevivă şi cu cele mai mari câştiguri din istorie, îl are ca protagonist pe un agent fictiv al serviciilor secrete britanice, James Bond, cu numărul de cod 007. Eroul a fost creat de scriitorul Ian Fleming. 

8 actori au jucat mult râvnitul rol al agentului 007: Sean Connery (88 de ani) între 1962-1967, 1971; 1983, George Lazenby (79 de ani), în 1969, Roger Moore (decedat în 2017, la 89 de ani), între 1973–1985, Timothy Dalton (73 de ani), între 1986–1993, Pierce Brosnan (66 de ani), între 1995–2002, şi Daniel Craig, din 2006 până în prezent. Seria de filme cu James Bond a obţinut cele mai mari câştiguri din istorie, în valoare de 7,786 miliarde de dolari, chiar dacă mulţi actori s-au plâns că au fost loviţi de un misterios bletem şi la filmări au avut loc accidentări.

Actriţe care au întruchipat fete Bond spun că au fost şi ele lovite de blestem

Actriţa Jane Seymour (68 de ani) a jucat în filme de succes până în 1973, când a jucat în filmul ”Pe cine nu laşi să moară” din seria James Bond. Însă după ce a deţinut rolul de fată Bond, cariera ei a stagnat pe parcursul a 20 de ani.

Abia în 1993 şi-a recâştigat popularitatea datorită rolului din serialul „Dr. Quinn”.  În prezent are o avere de 90 de milioane de dolari. 

Actriţa Denise Richards (48 de ani) avea o carieră în creştere până a jucat în ”Lumea nu e de ajuns” din seria James Bond, în anul 1999. Făcuse furori în ”Infanteria stelară”, din 1997, şi ”Jocuri periculoase” din 1998.

După ce a fost fată Bond, actriţa cu avere de 12 milioane $ s-a compromis din cauza relaţiei cu actorul Charlie Sheen şi prin apariţia în ”Playboy”.

Actriţa Halle Berry (52 de ani), cu averea de 80 milioane $, a jucat rolul de fată Bond în filmul ”Să nu mori azi”, în anul 2002. A fost una dintre cele mai admirate actriţe de la Hollywood până a apărut în seria Bond.

Pentru rolul din”Puterea dragostei”, din 2001, a luat un Oscar. După rolul de fată Bond, a luat Zmeura de aur şi a avut doar eşecuri sentimentale.

Fotomodelul Olga Kurylenko (38 de ani) a jucat de asemenea în seria de filme Bond. Mai precis manechinul ucrainean a fost fată Bond în ”Partea lui de consolare”, în 2008.

După acest film de succes nu a mai avut nici un rol de anvergură şi s-a despărţit de partenerul ei, Max Benitz. Manechinul transformat în actriţă are o avere de 18 milioane de dolari.

Loading...