Dakota Johnson, apariţie seducătoare pe covorul roşu la Los Angeles

dakota-johnson-aparitie-covor-rosu-los-angeles-2018.jpg

dakota johnson aparitie seducatoare covor rosu los angeles
Dakota Johnson, apariţie seducătoare pe covorul roşu la Los Angeles
foto: Hepta

Elegantă şi delicată! Dakota Johnson a avut o apariţie seducătoare pe covorul roşu de la premiera filmului „Bad Times”, care a avut loc la El Royale, în Los Angeles. Actriţa de 28 de ani a purtat o rochie roz, cu aplicaţii strălucitoare, în care arăta ca o prinţesă.

Premiera filmului „Bad Times” a avut loc zilele trecute la El Royale, în Los Angeles. De pe covorul roşu nu puteau lipsi starurile lungmetrajului. În centrul atenţiei s-a aflat Dakota Johnson, care a avut o apariţie impecabilă.

Dakota Johnson, apariţie seducătoare pe covorul roşu

Fiica actorilor Don Johnson şi Melanie Griffith a fost seducătoare şi fermecătoare într-o rochie roz, delicată, ca de prinţesă, cu aplicaţii strălucitoare. Dakota Johnson şi-a prins părul şi şi-a lăsat câteva suviţe.

dakota-johnson-premiera-bad-times.jpg

dakota johnson aparitie seducatoare covor rosu los angeles
Dakota Johnson a fost în centrul atenţiei la El Royale, în Los Angeles
foto: Hepta

 

Starul din “Fifty shades of Grey” a ales nuanţa preferată de ruj: roşu aprins, iar la capitolul bijuterii a ales o pereche de cerceii lungi cu diamante, scrie Daily Mail.

Dakota Johnson se iubeşte cu cântăreţul Chris Martin

N-au recunoscut oficial, însă după pozele de paparazzi nu mai are nimeni nici un dubiu. Dakota Johnson (28 de ani) şi Chris Martin (40 de ani) sunt împreună din octombrie 2017 şi au reuşit până acum să-şi ţină ascunsă relaţia de ochii curioşilor.

dakota-johnson-chris-martin-colaj.jpg

dakota johnson chris martin colaj
Dakota Johnson şi Chris Martin sunt împreună din octombrie 2017
foto: Hepta

 

Zvonurile privind o relaţie între Chris şi Dakota au apărut în octombrie 2017, când cei doi au luat masa în Los Angeles. În noiembrie, actriţa fost prezentă la concertul trupei Coldplay din Argentina, iar în decembrie, amorezii au avut o escapadă la Paris.

Chris Martin a divorţat în 2016 de actriţa Gwyneth Paltrow (45 de ani), cu care are doi copii. După divorţ, artistul a devenit un cuceritor. Prin patul lui au mai trecut Jennifer Lawrence şi Scarlett Johansson.

Vezi aici trailerul filmului Bad Times

“Bad Tmes” îi are în rolurile principale pe Dakota Johnson şi Chris Hemsworth. Filmul este regizat de Drew Goddard.

Loading...

Citește și