Cum s-a serbat Antonio Banderas în pandemie

banderas

Antonio Banderas nu a mai avut petrecer mare
Banderas s-a pozat cu tortul

Deși pare incredibil, Antonio Banderas și-a serbat ziua de naștere cu mult înainte în pandemie. Actorul spaniol a făcut o mare petrecere, cu tort în Malaga.

Actorul Antonio Banderas și-a serbat cu mult înainte ziua de naștere, deși împlinește 60 de ani abia la 10 august. A făcut-o mai devreme, ca să se serbeze împreună cu iubita și sora ei geamănă, a căror zi de naștere a fost astăzi, 30 iulie. Anul trecut, când a împlinit 59 de ani, iubita sa, Nicole Kimpel (39 de ani), i-a făcut o fierbinte declarație de dragoste: ”Durează numai câteva secunde să-ți spun te iubesc, dar îmi va trebui toată viața pentru a-ți demonstra cât”. Anul acesta, ei s-au grăbit să serbeze și ziua lui. Însă nu au făcut-o cu dansatoare și spectacole aeriene, ca în 2019. Au fost invitați numai câțiva apropiați, între care și jurnaliști, în orașul natal al starului.

Antonio Banderas: ”M-am născut încă o dată după ce am văzut moartea cu ochii

iAntonio Banderas, îndrăgostit lulea de iubita mai tânără cu 19 ani Antonio Banderas, îndrăgostit lulea de iubita mai tânără cu 19 ani

Un cocktail și vizite în oraș

Desigur petrecerea a fost un cocktail cu tort cu lumânări și vizite în oraș. Nicole a suferit pentru că nu a putut să-și petreacă izolarea împreună cu Banderas. El a stat în Malaga, iar ea a stat în Geneva, împreună cu sora ei geamănă. Actorul spaniol a dezvăluit că o iubeşte atât de mult pe partenera sa, Nicole Kimpel, pentru că este “mai degrabă plictisitoare”. Nicole e o femeie discretă, foarte calmă, foarte raţională şi aproape nimic nu o deranjează. Banderas o compară pe iubita Nicole, cu fosta sa soţie, Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, de care s-a despărţit în 2015, după 19 ani de căsnicie. “Melanie e un fel de şampanie cu bule, Nicole este un suc de fructe proaspete, total detox”, a spus starul. Actorul Antonio Banderas și-a serbat cu mult înainte ziua de naștere împreună cu iubita lui.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1