Cum s-a schimbat Keanu Reeves, un star marcat de nefericire

keanu.jpg

keanu reeves
Colaj foto ce îl reprezintă pe actorul Keanu Reeves

Seducătorul actor de 51 de ani, pe care l-ai revăzut luni seara la Pro Tv, în "Speed - "Cursă infernală", are în continuare numeroase admiratoare şi un lung şir de contracte pentru filme în care va juca în anul următor.

Pe Keanu Reeves l-aţi văzut şi admirat în filme celebre precum "La limită extremă", "Speed", "Matrix" sau "Avocatul diavolului". Actorul are peste 80 de filme la activ! Agenda lui este plină căci are şapte filme la care lucrează pentru 2016. Aşa că, în următoarea perioadăm, îl veţi vedea în "The Whole Truth", "The Neon Demon", "Rain", "John Wick 2", "Exposed", "Replicas" şi "The Bad Batch".
Filmul "Speed - Cursă infernală" - a avut, luni seară, o audienţă foarte bună pe toate segmentele de public. Aproape 1.7 milioane de telespectatori au urmarit filmul la nivel naţional.

 

reeves1.jpg

keanu reeves
Keanu Reeves, în filmul "Reacție în lanț" (7 iunie 1996)
Foto: Getty Images

 

reeves2.jpg

keanu reeves
Keanu Reeves, poză la panou în timpul unei petreceri care a avut loc în Texas (2 noiembrie 2014)
Foto: Getty Images

 

reeves3.jpg

keanu reeves
Reeves participă la premiera filmului 'Knock Knock' care a avut loc pe 7 octombrie, la Hollywood
Foto: Getty Images

 

reeves4.jpg

keanu reeves
Actorul pozează pentru un eveniment din cadrul Festivalului de Film de la Cannes (20 mai 2013)
Foto: Getty Images

 

reeves5.jpg

keanu reeves
Reeves participă în Los Angeles la aprinderea beculețelor cu ocazia sărbătorilor de iarnă (30 noiembrie 2000)
Foto: Getty Images

 

reeves6.jpg

keanu reeves
Monica Bellucci și Keanu Reeves pozează pentru filmul 'Matrix Reloaded' la cea de-a 56-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes (15 mai 2003)
Foto: Getty Images

 

Keanu Reeves și-a menţinut reputaţia uneia dintre cele mai drăguţe, bune şi generoase fiinţe umane din industrie. Un introvertit a cărui poveste înfioară şi-acum, după 50 de ani marcaţi de tragedie mai mult decât ar putea mulţi dintre noi să-ndure

„Lenevitul în pat cu iubita mea, mersul pe bicicletă, spor­turile, momentele fericite cu prietenii, conversaţiile, studiul, pământul şi praful, un ospăţ cu prietenii şi fa­milia, cu vin şi mâncare din belşug şi veşti bune şi energie şi poftă de viaţă. Îmi place să fiu în deşert, în natură, să fiu în colţuri extra­ordinare de natură, cocoţat într-un copac sau în genunchi în praf, să petrec timp cu familia, cu surorile mele“.

E definiţia fericirii lui Keanu Reeve, pe care o dezvăluia la 30 de ani. O visare frumoasă, dar dureros de departe de cum aveau să se întâmple lucrurile în re­alitate. Ar fi ciudat să-l numim un veteran încărunţit al Cetăţii Fil­mului, deşi a aniversat 51 de ani pe 2 septembrie şi are deja o avere fabuloasă, de 350 milioane de dolari. E neschimbat după 30 de ani de carieră. Unii spun că e nemuritor, noi am spune că e, aşa cum spune şi numele său în hawaiiană, acea „briză răcoroasă de dea­supra munţilor“. Solitar, timid şi foarte realist, cu un apartament confortabil în loc de moşie şi haine decente în loc de costume de designer, actorul face excepţie de la regulă în toate aspectele vieţii sale. E cel care avea să topească inimile tuturor când a fost văzut împărţindu-şi mâncarea cu oameni pe stradă sau cedând locul în metrou unei femei şi, mai ales, când a fost văzut mâncând singur şi abătut un sandviş, pe o bancă, în parc. O imagine definitorie pen­tru un actor a cărui existenţă e un ocean de curenţi ai tragediei, cărora le rezistă cu o putere supraomenească.

 

Citește pe www.okmagazine.ro adevărata poveste a unui star marcat de nefericire!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1