Cum s-a distrat Paris Hilton alături de români. Până să ajungă în club a pățit un accident vestimentar

După milionarul italian Gianluca Vacchi, a fost rândul altei celebrități să facă ravagii într-un cunoscut club de fițe din Capitală. Paris Hilton a sosit vineri, la ora ora 3 dimineața în Nuba și a pus muzică timp de două ore. Atmosfera a fost una incendiară.

UPDATE 17.00 Paris Hilton a părăsit România în după-amaiza de vineri. Alături i-a fost iubitul care nu a scăpat-o din ochi și nu a părăsit-o nici măcar pentru o clipă. În ciuda faptului că șederea a fost una foarte scurtă, de aproximativ o zi, cei doi au sosit la aeroport pentru a zbura peste Ocean cu nu mai puțin de douăsprezece valize. Tot bagajul a fost cărat de către staff-ul care a însoțit-o pe moștenitoarea imperiului Hilton. 

bp9h1651.jpg

paris-hilton-iubit
Iubitul lui Paris Hilton a fost ajutat de staff să coboare din mașină
Foto:Mihai Ionescu

Paris a părut foarte odihnită, aflându-se într-o dispoziție de zile mari, chiar dacă nu s-a refăcut complet în urma petrecerii de pomină. Ea a pozat pentru fotoreporterii prezenți la aeroport și a împărțit zâmbete largi în stânga și dreapta. Dacă la sosirea în România optase pentru o ținută lejeră, de data aceasta a ales să poarte o rochie elegantă, vaporoasă și o pereche de pantofi cu un toc amețitor. Desigur, nu au lipsit ochelarii de soare supradimensionați și o geantă pe măsură. 

bp9h1633.jpg

foto
Paris Hilton a împărțit zâmbete celor prezenți
Foto:Mihai Ionescu

Pentru prima dată, Paris Hilton s-a aflat la București unde a fost invitată să susțină primul show de muzică în România. Înainte de a intra pe scenă, starul american a fost aranjat de doi români specialiști în frumusețe: Andra Manea a machiat-o, Sorin Stratulat a coafat-o.

Îmbrăcată în haine de club, negru și accesorii metalizate, Paris Hilton a ajuns abia la ora 3 dimineața în Nuba, unde sute de petrecăreți au așteptat-o cu sufletul la gură. Celebra blondină a fost însoțită de iubitul ei și de mai mulți boyguarzi. La sosire, a fost întampinată de mai mulți jurnaliști, iar aceasta a început să își faca selfiuri. La un moment dat, starea de bine i s-a cam stricat pentru că a călcat în noroi, murdărindu-și încălțările, însă și-a revenit când a urcat la platane.

1/12

Paris a început să mixeze de la 3 până la 5 dimineața, iar în cele două ore a fost extrem de energică, s-a zbenguit, a făcut poze, a băut votcă din două pahare și chiar a fumat, deși era interzis. Iubitul ei o mai ajuta din când în când ținându-i microfonul, în timp ce ea încerca să se hidrateze. La final, Paris a făcut apoi o baie de mulțime, iar la plecare și-a refăcut mahiajul. După ce s-a pozat cu toți petrecăreții, blondina a plecat cu o dubă spre hotel, unde a ajuns după ora 7 dimineața. Românii au empatizat cu celebra Paris, s-au distrat și au făcut poze. Tinerele au urmat dress code-ul fiind îmbrăcate destul de sumar, încălțate cu tocuri înalte și decolteuri cât mai generoase. Majoritatea au consumat șampanie și nu au fost speriați de notele de plată!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1