Cum s-a descurcat Clint Eastwood ca primar? La începutul mandatului, oraşul n-avea nici indicatoare pe străzi

clint-eastwood-shutterstock-113321506.jpg

Clint s-a decis, în 1986, să candideze pentru funcţia de primar al oraşului Carmel din California @shutterstock
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pe marele ecran, timp ce câteva decenii bune, Eastwood a fost întotdeauna un tip dur, un morocănos nesociabil, care nu voia decât să fie lăsat în pace. În viaţa reală, însă, legendarul actor oferă surprize plăcute.

Rolurile memorabile pe care le-a făcut, filmele pe care le-a regizat rămân mărturie a talentului cu care a fost înzestrat, însă nu-i lipsesc nici calităţile umane actorului hollywoodian, care n-a ezitat să dea o mână de ajutor unei comunităţi americane care-i va rămâne etern recunoscătoare.

Clint Eastwood este ambiţios şi extrem de încăpăţânat, face lucrurile numai cum vrea el, iar acest lucru transpare atât pe platourile de filmare, cât şi în viaţa de zi cu zi. Primul rol al actorului a fost în Revenge of the Creature, după care, în 1959, a dat lovitura cu seria televizată Rawhide, pentru ca, cinci ani mai târziu, să înceapă să se bucure de succes internaţional cu A Fistful of Dollars. Pe măsură ce au trecut anii, vedeta şi-a testat abilităţile atât în faţa camerei, cât şi în spatele ei. Însă poate cel mai important rol al său a fost cel de primar al unui orăşel învechit şi nedezvoltat.  

Citește aici continuarea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5