Cum răspunde James Franco acuzațiilor de hărțuire sexuală lansate de mai multe actrițe

hepta_3324482.jpg

james franco actor acuzatii hartuire
Actorul a fost acuzat chiar în seara galei de decernare a premiilor “Golden Globes” de hărţuire sexuală
foto: Hepta

Se îngroaşă rândul actorilor acuzaţi de hărţuire sexuală. Ultimul intrat este nimeni altul decât James Franco, premiat cu un Glob de Aur pentru rolul din „The Disaster Artist”.

Actorul a fost acuzat chiar în seara galei de decernare a premiilor “Golden Globes” de hărţuire sexuală. El spune că lucrurile care au fost scrise pe Twitter de mai multe femei sunt imprecise şi că, dacă a făcut ceva greşit, va repara.

Prezentatorul Stephen Colbert a vorbit cu Franco despre acuzaţiile apărute în mediul online, scrie The Hollywood Reporter, citat de news.ro.

 

Actriţa Violet Paley a scris că Franco a forţat-o să întreţină relaţii sexuale şi că o prietenă a ei, în vârstă de 17 ani, a fost invitată de actor în camera lui de hotel. Mai târziu, ea a adăugat că regizorul a sunat-o în urmă cu câteva săptămâni pentru a-şi cere scuze privind comportamentul lui din trecut faţă de ea şi „de alte câteva fete”.

„Mai întâi, vreau să spun că susţin campania. Am fost atât de încântat de faptul că am câştigat şi să mă aflu în încăperea aceea. Susţin schimbarea”, a spus el.

Actorul vrea să îndrepte lucrurile

Întrebat despre acuzaţii, Franco i-a spus lui Colbert: "Au apărut nişte lucruri pe Twitter, nu le-am citit. Am auzit despre ele. Lucrurile pe care le-am auzit sunt imprecise, dar susţin fără rezerve ideea ca oamenii să iasă în faţă şi să povestească, pentru că au tăcut atâta timp. Nu vreau să le închid gura. Cred că este un lucru bun şi îl susţin”.

James Franco a reiterat intenţiile lui de a îndrepta lucrurile. „Dacă am făcut ceva greşit, voi repara. Trebuie. Nu ştiu ce altceva să fac. Cât priveşte marea problemă despre cum să o fac, nu am răspunsurile. Cred că ideea acestei întregi situaţii este să ascultăm. Sunt aici să ascult şi să învăţ şi să schimb perspectiva acolo unde este nevoie. Vreau asta”.

 

loading...
Loading...

Citește și