Cum a încălcat Susan Sarandon protocolul regal! Ce a făcut de faţă cu Regina Elisabeta e nepermis

susan_sarandon_hepta11111.jpg

Actrița Susan Sarandon s-a prezentat singură Reginei Elisabeta și Prințului Philip, încălcând protocolul regal. Ținuta purtată a fost, de asemenea, prea decoltată pentru o asemenea întâlnire
Foto: Hepta

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, și Prințul consort Philip au avut parte de surpriză neobișnuită, la unul dintre evenimentele la care au participat. Actrița Susan Sarandon a fost atât de entuziasmată de întâlnirea cu cei doi, încât a încălcat protocolul regal și s-a dus să dea mâna cu aceștia, fără să mai aștepte să fie prezentată. Regina și Prințul nu au tratat cu gravitate întâmplarea, însă pe fețele lor se putea citi o oarecare confuzie.

Nu este un secret faptul că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip se bucură de admiratori, multe persoane fiind dispuse să încalce chiar și protocolul regal, pentru a putea avea onoarea de a-i cunoaște personal. Se pare că nici starurile de la Hollywood nu fac notă discordantă! Acesta a fost și cazul actriței Susan Sarandon, care nu a mai ținut cont de regulile de „etichetă” și s-a dus să-i salute pe cei doi monarhi, deși conform regulilor de protocol ale Casei Regale, o persoană trebuie să aștepte să fie prezentată Reginei, nu să se prezinte de una singură.  

susan_sarandon_regina_splashnews.jpg

Rochia lui Susan Sarandon a fost complet nepotrivită pentru întâlnirea cu Regina și Prințul consort, decolteul acesteia adâncindu-se în momentul în care actrița s-a aplecat să dea mâna cu cei doi
Foto: Splashnews

Totuși, devenind probabil exaltată la vederea celor doi monarhi ai Angliei, Susan nu s-a mai gândit la respectarea regulilor și i-a luat prin surprindere pe cei doi suverani, apropiindu-se pentru a da mâna cu aceștia. O altă încălcare de protocol ar putea fi legată de ținuta pe care a purtat-o actrița - o rochie albă ușor decoltată, care în momentul aplecării actriței către Regină și Prințul Philip, pentru a-i saluta pe aceștia, ar fi putut să-i lase la vedere o parte semnificativă din decolteu. Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple în cazul unei astfel de întâlniri, conform celor de la Mirror

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au fost prezenți la Meciul Regal de polo „Windsor”, organizat duminică, 24 iunie, la clubul „Guards Polo”. Acest campionat este cel mai mare eveniment de polo din întreaga lume. În timpul meciului, actrița Susan Sarandon, în vârstă de 71 de ani, a devenit extrem de entuziasmată la vederea celor doi suverani și a dorit neapărat să-i salute, încălcând, astfel, protocolul. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • susan sarandon

    Covorul roșu de la Cannes a fost scena unor apariții cu adevărat spectaculoase în seara de deschidere a celebrului festival de film. Rochii super sexy, bijuterii scumpe și siluete impecabile. Însă cele mai multe priviri și comentarii le-a atras actrița Susan Sarandon, îmbrăcată într-o rochie care i-a lăsat la vedere sânii și picioarele.

  • Vrea să pună capăt singurătăţii! Susan Sarandon este decisă să se cupleze cu o femeie. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 70 de ani, vedeta este dornică de sex şi ar dori să experimenteze amorul lesbian.