Cum au rămas sexy divele anilor ‘90

d124-star-foto1-6col-180-afp.jpg

Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Helena Christensen îşi dezvăluie secretele frumuseţii
Foto: Guliver/Gettyimages/AFP

Au reuşit să păcălească timpul! Celebrele fotomodele Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Helena Christensen arată la fel de sexy ca în anii 1990, când făceau furori pe podiumuri.

Carla Bruni, 49 de ani

Născută la Torino, ea şi-a păstrat perfect silueta, deşi a născut doi copii, o fetiţă, Giulia, de 5 ani, rezultată din căsnicia cu fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy, alături de care e din 2008, şi un băiat, Aurelien, de 16 ani, din relaţia cu Raphaël Enthoven. 

carla24-star-foto2-45-50carla-bruni.jpg

Carla Bruni (49 de ani), gimnastică
Foto: Guliver/Gettyimages/AFP

Diva, cu o avere de 15 milioane $, foloseşte creme scumpe pentru ten, şi-a făcut injecţii cu botox şi operaţii estetice. Ca să nu se îngraşe, face exerciţii de gimnastică zilnic cu antrenori personali. Mănâncă puţină carne, mai mult legume şi fructe. Bea zilnic suc proaspăt de portocale cu mirodenii. 

Claudia Schiffer, 47 de ani

Descoperită la 17 ani într-un club de noapte din Düsseldorf, diva, căsătorită cu regizorul Matthew Vaughan, din 2002, îşi păstrează trupul perfect, deşi are trei copii cu soţul său, Caspar - de 14 ani, Clementine - de 13 ani, şi Cosima - de 7 ani. Fotomodelul cu o avere de 60 milioane de dolari foloseşte masaje şi şedinţe pentru relaxarea muşchilor feţei ca să nu se rideze. 

claudia24-star-foto3-45-50-gettyimages-856208.jpg

Claudia Schiffer (47 de ani), masaje
Foto: Guliver/Gettyimages/AFP

Face exerciţii de gimnastică şi lungi plimbări, împreună cu câinii ei, ca să nu se îngraşe. Începe ziua cu o cafea expresso urmată de ouă. Când mănâncă, ascultă muzica preferată.

Naomi Campbell, 47 de ani

Născută în Streatham, sudul Londrei, diva a fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei “Vogue”, la 18 ani. 

Nu a fost căsătorită şi a adunat o avere de 60 de milioane de dolari, bani care au ajutat-o să-şi menţină frumuseţea impecabilă. Diva spune că îşi păstrează tenul fără urmă de rid datorită cremei numită Rescue, pe care o foloseşte zilnic. 

naomi24-star-foto4-45-50-gettyimages-1302342.jpg

Naomi Campbell (47 de ani), regim vegetarian
Foto: Guliver/Gettyimages/AFP

Ajunsese să chelească de la extensiile de păr, dar acum şi-a refăcut podoaba capilară cu tratamente naturiste. Din 2014 a devenit vegetariană şi bea sucuri de dezintoxicare.

Cindy Crawford, 51 de ani

După o scurtă căsătorie cu Richard Gere, ea s-a măritat cu omul de afaceri Rande Gerber în 1998, căruia i-a dăruit doi copii, Presley, de 18 ani, şi Kaia, de 16 ani. Deşi a avut două sarcini, îşi păstrează trupul de invidiat, datorită căruia a apărut de 50 de ori pe coperta “Vogue”. Diva cu averea de 100 milioane $ îşi păstrează tenul cu diferite uleiuri. 

cindi24-star-foto5-45-50-gettyimages-900491.jpg

Cindy Crawford (51 de ani), ceai verde
Foto: Guliver/Gettyimages/AFP

Face zilnic gimnastică, de la vârsta de 20 de ani, ca să-şi păstreze trupul tonifiat. Începe ziua cu ceai verde, un amestec de proteine, o jumătate de prăjitură. Bea tequila cu lime şi gheaţă. 

Helena Christensen, 48 de ani

Născută la Copenhaga, ea a cucerit titlul Miss Universe Danemarca în 1986. 

A avut o relaţie de cinci ani cu actorul Norman Reedus, împreună cu care are un fiu, Mingus, de 18 ani. În prezent, este cu muzicianul Paul Banks, are o avere de 8 milioane $ şi îşi menţine tenul perfect cu apă, săpun şi cremă Nivea. 

hele24-star-foto6-45-50-gettyimages-801891.jpg

Helena Christensen (48 de ani), dans la bară
Foto: Guliver/Gettyimages/AFP

Îşi menţine trupul ca la 20 de ani datorită dansului la bară. Nu poate trăi fără pâine şi paste, mănâncă unt şi lapte. E obsedată de mâncarea japoneză şi de tocana marocană. 

Loading...