Cum au păcălit timpul supermodelele anilor '90. Ce trucuri folosesc

supermodele.jpg

supermodele
Cele cinci supermodele sunt suprapnumite "Fetele de aur"
Foto: instagram

Alice Smellie dezvăluie în totalitate secretele tinereții veșnice ale celor cinci supermodele care au revenit într-o prezentare specială a Donatellei Versace. Carla Bruni, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer și Helena Christensen s-au reunit pentru a aduce un tribut lui Gianni Versace, ucis în urmă cu 20 de ani.

Lucrul pe care-l au aceste fete în comun este că nu vor spune niciodată nu acțiunilor inovatoare de înfrumusețare. De la consumul de bere, pentru un luciu strălucitor, până la detoxifierea cu piure de sirop de arțar, ele au folosit toate metodele disponibile.

Carla Bruni (49 de ani), una dintre fotomodelele care a sfidat bătrânețea, face yoga și tratament cu aburi și asta o ajută să arate senzațional la cei 49 de ani. Pentru ten folosește o cremă franțuzească, notează Daily Mail.

Claudia Schiffer (47 de ani) merge regulat la spa și urmează proceduri de relaxare a mușchilor faciali și eliminare a toxinelor pentru a-și întreține tenul de porțelan. Părul și-l întreține cu produse profesionale, iar pentru a se menține în forma dorită, face plimbări cu câinii ei, joacă tenis, practică yoga și pilates.

Naomi Campbell (47 de ani) declară că este obsedată de folosirea zilnică a cremei Rescue.  A devenit vegetariană din anul 2014. Silueta și-o întreține practicând yoga și pilates, iar băutura preferată este un cocktail care conține sirop de arțar, piper roșu, suc de lămâie și apă.

Cindy Crawford (51 de ani) este fană înfocată a uleiurilor cosmetice și jură că sunt cele mai bune pentru îngrijirea tenului. La nivelul părului, spune că nu face nimic deosebit, doar încearcă să nu-l coafeze des. Aceasta declară că face, săptămânal, ședințe de saună cu infraroșu.

Helena Christensen (48 de ani) spune că bunica ei a avut un ten frumos și fin întreținut doar cu apă, săpun și un produs dintr-o gamă cmună. “Am folosit sute de produse diferite și uleiri uluitoare, seruri și scruburi, însă de fiecare dată când o vizitez pe bunica mea, mă întorc la apă, și săpun”, a declarat modelul. Silueta o întreține cu exerciții de dans la bară.

Loading...