Cum arată Sărbătorile în familia Beckham. Victoria şi David şi-au răsfăţat copiii şi invitaţii

david-beckham-craciun.jpg

David Beckham a tăiat curcanul de Crăciun, îmbrăcat la patru ace
foto: Instagram

Victoria şi David Beckham sunt mereu prezenţi pe site-urile sociale, unde publică imagini cu viaţa lor de zi cu zi, iar Crăciunul nu a făcut excepţie. Paginile lor de Instagram s-au umplut cu instantanee care au surprins clipele petrecute în familie de Victoria, David şi cei patru copii ai lor, Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (13 ani) şi Harper (7 ani).

Celor şase membrii ai familiei Beckham s-au alăturat şi părinţii Victoriei, Jackie şi Tony, dar şi sora ei, Louise şi alte rude ale fostei membre Spice Girls, conform dailymail.co.uk. 

victoria-beckham-craciun.jpg

Familia Victoria a făcut Crăciunul cu creatoarea de modă, David şi cei patru copii
foto: Instagram

Meniul a fost unul de cinci stele, iar băutura a fost pe măsură: carafe de vin roşu scump, dar şi două sticle de tequilla de 125 de dolari bucata. Într-o imagine amuzantă, David Beckham (43 de ani) taie curcanul tradiţional de Crăciun, îmbrăcat la patru ace, în cămaşă cu cravată şi bretele. Iar Brooklyn, băiatul cel mare al celor doi, a publicat o fotografie cu un platou plin de dulciuri şi o bere. 

brooklyn-beckham-craciun-mancare.jpg

Brooklyn s-a răsfăţat cu un platou plin cu dulciuri
foto: Instagram

Victoria o iubeşte ca pe ochii din cap pe singura ei fiica, Harper, iar momentul în care micuţa a primit cadoul de Crăciun a fost imortalizat de mama ei. Harper s-a bucurat enorm de patinele de gheaţă albe, cu lame roşii, dăruite de părinţii ei.

victoria-david-craciun-masa.jpg

Vinul roşu a fost nelipsit de la masă
foto: Instagram

Dar cei mai răsfăţaţi au fost câinii familiei, Logan, Olive şi Fig: au fost ţinuţi în puf, au avut hăinuţe speciale, iar Victoria şi Romeo au publicat mai multe imagini adorabile cu patrupedele.

brooklyn-beckham-craciun.jpg

Câinii familiei Beckham au avut hăinuţe speciale de Crăciun
foto: Instagram
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1