Cum arată fiul rebel al lui Nicholas Cage după ce a învins "demonii" alcoolului

fiul-lui-nichoolas-cage

weston cage
Weston Cage (mijloc) alături de tatăl său, Nicholas Cage

Nicolas Cage își promovează noul film, „Running with the Devil”, iar la premiera din Los Angeles, de pe 16 septembrie, actorul a uimit prin noua sa înfățișare. Vizibil îmbătrânit şi cu un look care nu l-a avantajat, Cage a părut trecut bine de vârsta pe care o are în realitate.

Actorul de 55 de ani s-a mai îngrășat, are o barbă stufoasă și păr lung. El a surprins prin vestimentația sa la premiera noului său film, dar nu neapărat într-un mod plăcut.  Acesta a optat pentru o pereche de pantaloni negri, un tricou negru și o geacă de blugi. Cage a ales să își accesorizeze ținuta cu o pălărie de cowboy. Cel care l-a însoţit pe american la premieră a fost chiar fiul acestuia, Weston Cage, rezultat din relaţia actorului cu Christina Fulton.

nicholas-cage

nicholas cage
Nicolas Cage a şocat la premiera celui mai nou film în care joacă
Foto: profimedia

Weston Cage a fost de mic un copil neastâmpărat, iar relaţia disfuncţională avute de către părinţii săi l-au predispus unui comportament agresiv. În anul 2011 el a fost internat într-un spital de psihiatrie după ce a distrus mai multe obiecte dintr-un restaurant situat în inima Hollywood-ului.

weston-cage

weston cage
Weston Cage
Foto:Profimedia

O perioadă a refuzat să ia legătura cu mama sa, însă timpul a trecut şi a revenit la sentimente mai bune. În ziua de astăzi, o vizitează pe aceasta, atunci când are ocazia, în Norvegia, acolo unde ea s-a mutat alături de iubitul său, un cântăreţ de muzică black metal.

shagrath-si-christina-fulton

shagrath si christina fulton
Christina Fulton şi Shagrath trăiesc în ţara de baştină a solistului, Norvegia
Foto:Arhivă personală

Viaţa amoroasă a lui Cage, un carusel 

Actorul Nicolas Cage a divorţat de a patra soţie după numai 4 zile. Presa americană face noi dezvăluiri în privința anulării căsătoriei lui.

nicholas-cage-si-fosta-sotie

nicholas cage
Nicolas Cage şi Erica Koike au fost căsătoriţi din 23 martie până în 27 martie
Foto:Profimedia

Reprezentanții actorului Nicolas Cage, în vârstă de 55 de ani, au explicat de ce acesta a divorţat de a patra soţie după numai 4 zile. El ar fi descoperit că Erika Koike are două dosare pentru conducere sub influența alcoolului. Luna lor de miere a început şi s-a sfârşit în Las Vegas. Starul a citat “istoricul infracţional” al Ericăi drept explicaţie pentru anularea actului de căsătorie la 27 aprilie, după cununia rapidă din data de 23 martie. Inţial, Cage a declarat că era “prea beat” pentru a-şi da seama că s-a însurat.Erika Koike, de 34 de ani, a fost condamnată în 2008 şi 2011 pentru conducere sub influnenţa alcoolului. Ba mai mult, a ajuns şi cinci zile la puşcărie pentru asta. De asemenea a fost obligată să urmeze un program “agresiv de dezalcoolizare”. 

Loading...

Citește și