Cum arată fata Angelinei Jolie, după ce ar fi început un tratament de schimbare de sex! Imagini noi cu Shiloh

shiloh-angelina-jolie-hp.jpg

Shiloh și Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt ar fi început un tratament hormonal de schimbare de sex, finanțat de mama ei
Foto: Profimedia

Shiloh Jolie-Pitt (13 ani) s-ar afla în prezent sub un tratament de schimbare de sex, finanțat chiar de mama sa, Angelina Jolie (44 de ani). Actrița nu a confirmat nimic oficial, mai ales că procesul pentru custodia copiiilor încă nu s-a încheiat.

Shiloh Jolie-Pitt este primul copil biologic al Angelinei Jolie cu Brad Pitt (55 de ani). Ea a moștenit trăsăturile fără cusur ale ambilor părinți, însă nu s-ar fi simțit niciodată bine în piele ei. Asta pentru că adolescenta nu se identifică drept fată. Acest lucru a fost evident încă de când era foarte mică pentru părinții ei, dar și pentru publicul larg care a văzut-o în fotografii de-a lungul anilor.

shiloh-jolie-pitt.jpg

Shiloh Jolie Pitt
Shiloh a fost văzută cel mai recent luna trecută, alături de mama și frații ei
Foto: AFP

 

Shiloh ar fi început în luna aprilie a acestui an un tratament hormonal, pentru a-și schimba sexul, la Younique Surgery Center din Santa Monica, California. Există însă zvonuri că Brad Pitt nu ar fi de acord cu decizia lui Shiloh, iar Angelina Jolie este cea care o susține în alegerea făcută și îi finanțează tratamentul. 

În cele mai recente apariții alături de celebra actriță, care recent și-a lansat cel mai nou film „Maleficent: Mistres of Evil”, Shiloh se afla deja sub presupusul tratament de schimbare de sex. A venit alături de mama ei pe covorul roșu chiar luna trecută, la ecranizările din Roma, Los Angeles și Tokyo. 

shiloh-jolie-pitt.jpg

Shiloh Jolie Pitt
Shiloh Jolie-Pitt, luna trecută în Roma
Foto: Profimedia

Shiloh a fost încurajată de mama sa

Dorința lui Shiloh de a fi băiat nu e una nouă. Încă de când avea patru ani, celebri ei părinți au declarat în mai multe interviuri că preferă să fie strigată John și să poarte haine caracteristic masculine. Shiloh nu a avut niciodată părul lung și a refuzat să poarte rochițe precum surorile ei. Mama ei a încurajat-o să își aleagă singură drumul, iar când s-ar fi hotărât să înceapă demersurile pentru schimbarea de sex, Angelina Jolie ar fi fost total de acord.

shiloh-angelina.jpg

Shiloh și Angelina
Shiloh și Angelina, în octombrie, la Roma
Foto: Profimedia

 

„Crede că este unul dintre frații ei. Brad  și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, a declarat Angelina Jolie pentru Vanity Fair, în 2010. 

O operație de schimbare de sex propriu-zisă va putea fi posibilă doar când Shiloh Jolie-Pitt împlinește 21 de ani. 

angelina-copii.jpg

Angelina Jolie și copiii
Vivienne, Angelina Jolie, Zahara, Shiloh și Knox, la Londra (octombrie 2019)
Foto: Profimedia

Ce este terapia cu hormoni pentru schimbare de sex

O persoană care își dorește să își schimbe sexul trece printr-o perioadă îndelungată de tranziție, care este foarte costisitoare și epuizantă din punct de vedere psihic și fizic.

Un tratament hormonal poate fi urmat doar după ce individul care vrea să își schimbe sexul a trecut prin mai multe ședințe la psiholog. Potrivit medicilor, este indicat ca tratamentul să fie urmărit de către un medic endocrinolog. Obiectivele constau în involuția funcțiilor și a structurii sexului biologic al pacientului, evoluția funcțiilor și structură în concordanță cu identitatea psihică. Tratamentul hormonal are o durată îndelungată și poate fi urmat și după operație de schimbare de sex.

 

Citește și

Ce mare şi schimbată e Shiloh, fiica Angelinei Jolie! Este copia fidelă a lui Brad Pitt

Fotografii rare cu Angelina Jolie: goală și seducătoare la 20 de ani!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1