Cum arată Eva Longoria însărcinată în şase luni!

da.jpg

eva longoria actrita kilograme
Eva Longoria a fost mereu prezentă în topul celor mai sexy femei din lume
foto: Hepta

Eva Longoria (42 de ani) trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Şi asta pentru că actrița și soțul său, Jose Baston, vor deveni părinţi peste câteva luni. Bruneta a ieşit zilele trecute la cumpărături, iar paparazzi au fost pe fază.

Actriţa cunoscută pentru rolul din serialul “Neveste disperate” va fi mama unui băieţel.

 

Zilele trecute, Eva a ieşit la shopping cu soţul ei şi o prietenă. Actriţa era îmbrăcată complet în alb şi purta o ţinută sport. Bluza, deşi supradimensionată, lăsa la vedere burtica proeminentă a actriţei. Eva este însărcinată în şase luni şi nu doar burtica s-a mărit în tot acest timp. Actriţa a căpătat proporţii, iar acest lucru este vizibil şi din cauza faptul că bruneta este minionă.

hepta_3390280.jpg

eva longoria actrita kilograme
Eva va fi mamă de băiat
foto: Hepta

 

Cuplul Longoria-Baston a creat isterie pe străzile din Los Angeles, iar cei doi au fost recunoscuţi imediat de trecători. Ei au ieşit încărcaţi cu plase de cumpărături din magazine şi s-au ţinut non-stop de mână, Baston fiind extrem de drăgăstos cu bruneta.

hepta_3390271.jpg

eva longoria actrita kilograme
Eva şi soţul ei ei s-au ţinut tot timpul de mână
foto: Hepta

 

Eva este căsătorită de un an şi jumătate cu un mogul media din Mexic. Ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico. Cei doi s-au logodit în decembrie 2015, după o relaţie de doi ani, în timpul unei vacanţe petrecute în Dubai. Actriţa americană a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, în perioada 2002 - 2004, şi cu jucătorul de baschet Tony Paker, în perioada 2007 - 2011.

 

loading...
Loading...

Citește și