Cum arată Edith Gonzalez, la doi ani după ce a învins lupta cu cancerul

Citeste tot despre: 

Îndrăgita actriță Edith Gonzalez a trecut prin momente grele în urmă cu doi ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, aceasta a reușit să învingă boala și pare că a renăscut.

Deși medicii îi mai dădeau doar câteva luni de trăit, celebra „Salome” și-a revenit complet și devine pe zi ce trece mai frumoasă. 

Actrița mexicană a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în august 2016. De atunci, și-a revenit complet și devine mai frumoasă pe zi ce trece. 

Starul din „Inimă sălbatică” a fost supusă unei intervenții de histerectomie totale și a făcut mai multe ședințe de chimioterapie și radioterapie, în urma cărora și-a pierdut părul. Însă, acum Edith și-a recăpătat podoaba capilară și pozează în ipostaze din ce în ce mai sexy. 

Recent, a sărbătorit opt ani de căsnicie cu economistul mexican, Lorenzo Lazo, care i-a fost alături în această perioadă grea.  

De asemenea, în imaginile postate pe rețelele de socializare, Edith Gonzales zâmbeşte şi este plină de viaţă. Radiază de fericire şi se bucură de fiecare clipă pe care o trăieşte.  

Vezi doar pe Clickpentrufemei.ro cum arată acum!

Au aparut imaginile oficiale de la nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder

What’s Up a fost operat. Cântărețul ar putea rămâne fără vedere

Loading...

Citește și

  • În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita actriță de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Și cum vorbim de o boală extrem de agresivă, actrița de 51 de ani a fost nevoită să ia decizii importante pentru a-și salva viața.

  • edith

    Edith Gonzalez (52 de ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Vedeta este poate cea mai îndrăgită actriță la noi în țară, după numeroase roluri memorabile interpretate, care au ținut românii cu sufletul la gură. Din păcate, aceasta trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer.

  • În august, anul trecut, Edith Gonzalez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și că a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru a putea fi extras țesutul canceros. Au urmat luni întregi de radiații, dar și de tratamente menite să-i întărească sistemul imunitar, pentru a avea o șansă de izbândă în fața cumplitei boli.