Cum arată Cindy Crawford la 52 de ani, fără strop de machiaj!

cindy-crawford-supermodel-2001.jpg

Cindy Crawford in 2001 la un eveniment
La 52 de ani, Cindy Crawford arată impecabil fără machiaj. În imagine, topmodelul avea 35 de ani
Foto: Guliver/ Getty Images

Cindy Crawford arată impecabil la 52 de ani. Fostul model a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare fără strop de machiaj, iar internauţii au fost uimiţi de frumuseţea sa.

Cindy Crawford pare să fi găsit elixirul tinereţii. Ajunsă la 52 de ani, frumoasa cu picioare interminabile se poate lăuda cu un chip radiant şi fără riduri.

Cindy Crawford la 52 de ani, fără strop de machiaj

Pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 3,6 milioane de fani, Cindy a postat o fotografie în care apare nemachiată. Făcută cel mai probabil la primele ore ale dimineţii, poza ne-o arată pe Cindy naturală, fără strop de machiaj.

cindy-crawford-instagram-fara-machiaj.jpg

Cindy Crawford instagram fara machiaj
Aşa arată Cindy Crawford fără strop de machiaj
foto: Instagram

 

“Eşti regina frumuseţii”, “Cea mai frumoasă femeie de pe Pământ” sau “Absolut uimitoare” sunt doar câteva din sutele de complimente lăsate de fani.

Cindy a mărturisit că nu a fumat niciodată, spre deosebire de alte colege fotomodele, iar acest lucru a avut un efect pozitiv asupra ei. Totodată, femeia pentru care s-a inventat termenul de supermodel spune că face sport zilnic şi are o dietă echilibrată.

Cindy este căsătorită Rande Gerber din 1998. Cei doi au împreună o fată, Kaia (17 ani), şi un băiat pe nume Presley (19 ani). Ambii sunt deja un nume în industria modellingului, iar Kaia seamănă leit cu mama sa.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1