Cum arată acum actorul care l-a jucat pe Tano Cariddi în „Caracatiţa”

tano_carridi.jpg

remo girone
Remo Girone, pe vremea când juca rolul lui Tano Cariddi, în serialul ”Caracatița”
foto: captură

Fanii serialului „La Piovra” / „Caracatiţa”, foarte apreciat în anii ’90, au ocazia să-l revadă pe actorul care l-a interpretat pe detestatul Tano Cariddi într-un rol de aceeași factură. Remo Girone dă viață unui mafiot în cel mai recent film regizat de Ben Affleck, „Live by Night” / „Legea nopţii”.

La 68 de ani, actorul Remo Girone este un bărbat în formă, cu multe proiecte la activ şi foarte discret în ceea ce priveşte viaţa particulară. Este căsătorit din 1982 cu actriţa Victoria Zinny şi este tatăl vitreg a doi copii, o fată şi un băiat.

Girone a jucat în 100 de producţii, filme şi seriale, iar pentru anul acesta actorul este implicat în  trei proiecte. Zilele acestea, actorul poate fi văzut şi în cinematografele din România, în pelicula „Live by Night” / „Legea nopţii”, în care joacă alături de Ben Affleck.

Acțiunea lungmetrajului se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor ’20, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul.

remo gironeZoom
Remo Girone are 68 de ani
foto: captură

 

Filmul este o producţie Warner Bros şi va avea premiera în cinematografe pe 13 ianuarie. Actorul Remo Girone îl joacă pe Maso Pescatore, un mafiot care face jocurile într-un orăşel în care ajunge şi Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul unui inspector al poliţiei din Boston. Între cei doi începe un război aprig şi unul dintre ei are de pierdut.

În alte roluri îi veţi revedea pe Sienna Miller, Zoe Saldana şi pe câştigătorul unui premiu Oscar, Chris Cooper. “Mi-a plăcut foarte mult proiectul acesta, mai ales că este genul de personaj pe care l-am jucat în marea majoritate a proiectelor mele, dar şi în serialul «La Piovra», care mi-a adus celebritatea. Acel serial se filma deja când eu am intrat în distribuţia lui. Am început să joc în «La Piovra 3», în 1987, şi am filmat până în 1995, «La Piovra 7», ultima parte a serialului”, a povestit actorul într-un interviu despre rolul care l-a făcut celebru.

loading...

Citește și