Cu sânii ăștia l-a cucerit Dakota Johnson pe cântărețul Chris Martin!

daaa.jpg

chris dakota relatie cuplu
Dakota a fost în centrul atenţiei pe covorul roşu

Dakota Johnson (28 de ani) a mai bifat o apariţie de nota zece, după ce a păşit pe covorul roşu într-o rochie cu un decolteu ameţitor.

Fiica Melaniei Griffith şi a lui Don Johnson este de o frumuseţe răpitoare, iar mama natură a fost destul de darnică cu ea.

daaaa.jpg

chris dakota relatie cuplu
Zvonurile privind o relaţie între Chris şi Dakota au apărut în octombrie 2017
foto: Hepta
 

daaaaaaa.jpg

chris dakota relatie cuplu
Dakota a fost extrem de sexy
foto: Instagram
 

Conştientă de atuurile sale fizice, Dakota nu se sfieşte să-şi ascundă bustul perfect şi optează întotdeauna pentru rochii decoltate. E o lună plină de evenimente pentru actriţa care joacă într-unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului: “Fifty Shades Freed”. La una dintre premiere, Dakota a apărut la braţul colegului ei, actorul Jamie Dornan, într-o rochie extrem de sexy, de culoare roşie. Frumuşica actriţă a lăsat sutienul acasă şi şi-a etalat mândră nurii perfecţi.

Se iubeşte cu Chris Martin

hepta_3337770.jpg

chris martin dakota cuplu
Dakota şi Chris au fost surprinşi îmbrăţisaţi pe o plajă din Malibu

 

Cu ei pare să-l fi cucerit şi pe cântăreţul Chris Martin, care s-a chinuit câteva luni bune să-i intre în graţii. Actriţa şi liderul trupei Coldplay au fost fotografiaţi luna trecută pe o plajă din Malibu. Paparazzi i-au surprins îmbrăţişaţi la o plimbare romantică la malul mării. Chiar dacă ştiau că sunt pozaţi, cei doi nu au încercat să se ascundă şi s-au comportat ca şi cum ar fi fost singuri pe plajă. Zvonurile privind o relaţie între Chris şi Dakota au apărut în octombrie 2017, când cei doi au luat masa în Los Angeles. În noiembrie, actriţa fost prezentă la concertul trupei Coldplay din Argentina, iar în decembrie, amorezii au avut o escapadă la Paris.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1