Creatoarea Kate Spade s-a sinucis. A fost găsită spânzurată

kate-spade.jpg

kate spate creatoare de moda
Kate Spade s-a sinucis la 55 de ani
foto: Hepta

Şoc la Hollywood! Kate Spade, designerul preferat al vedetelor şi al familiei regale britanice, s-a sinucis prin spânzurare. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de menajeră în apartamentul din New York.

Kate Spade s-a sinucis la 55 de ani. Vedeta a fost găsită fără suflare marţi, la ora 10.20 de către menajera ei.

Kate Spade s-a sinucis în apartamentul ei

Designerul s-a spânzurat cu o eşarfă în apartamentul ei din Park Avenue, New York, acolo unde locuia cu soţul ei şi fiica lor, în vârstă de 13 ani. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea și au declarat decesul.

Potrivit TMZ, lângă trupul neînsuflețit al lui Kate Spade se afla un bilet de adio adresat fiicei sale de 13 ani, Frances Beatrix Spade.

kate-spade-sot.jpg

kate spade si sotul ei, andy spade
Kate şi Andy Spade erau căsătoriţi de 24 de ani
Foto: Guliver/ Getty Images

 

„Bea, te-am iubit întotdeauna. Nu este vina ta. Întreabă-l pe tati!” , ar fi scris designerul. Se pare că vedeta suferea de depresie după ce soţul ei Andy i-ar fi cerut divorţul.

Cine a fost creatoarea Kate Spade

Kate Spade s-a remarcat în anii 1990 datorită unei linii de genţi. Compania pe care a fondat-o în 1993 alături de soţul ei, Kate Spade New York, a deţinut 140 de magazine în Statele Unite şi peste 175, în alte ţări.

În 2007, ea a părăsit brandul, iar în 2016 a anunţat că şi-a schimbat numele din Spade în Valentine. Anul trecut, Coach a cumpărat Kate Spade pentru 2,4 miliarde de dolari.

Kate Spade era căsătorită și avea o fiică

Kate Spade era căsătorită de 24 de ani cu Andy Spade. Cei doi aveau împreună o fiică, Frances Beatrix Spade (13 ani). Retta Saffo, sora creatoarei de modă, a dezvăluit că femeia suferea de tulburare bipolară şi s-a gândit des să-şi curme viaţa. Saffo a precizat şi că în ciuda eforturilor depuse de familie, Kate Spade a refuzat tratamentul fiindu-i teamă că dacă lumea ar afla de problemele ei, brandul său ar fi compromis.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1