Courteney Cox și-a dus iubitul în apartamentul Monicăi Geller, din serialul ”Prietenii tăi”

courtney_cox_si_iubitul.jpg

Courteney Cox, 57 de ani, și-a dus iubitul la filmările serialului ”Prietenii tăi”
Courteney Cox, 57 de ani, și-a dus iubitul la filmările serialului ”Prietenii tăi”
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Courteney Cox, în vârstă de 57 de ani, și-a dus iubitul pe platoul de filmări al serialului ”Prietenii Tăi”. Actrița care o interpretează pe Monica Geller i-a făcut o surpriză plăcută iubitului ei Johnny McDaid cu prilejul celei de a 45-a aniversări.

Courteney Cox, în vârstă de 57 de ani, a suferit îngrozitor în 2020 de dorul iubitului ei. Însă, după ce a ratat ziua lui de naștere din 24 iulie, de anul trecut, anul acesta și-a luat revanșa. După ce au stat separați un an de zile din cauza pandemiei, Cox și iubitul ei care este muzician în trupa Snow Patrol nu ratează nici o clipă petrecută împreună. Courteney Cox a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare alături de Johnny pe canapeaua din apartamentul Monicăi Geller din serialul se succes. Ea i-a urat un ”la mulți ani” din suflet și cei 11,6 milioane de fani care o urmăresc pe contul de Instagram i-au apreciat gestul. ”Este cel mai cald, răbdător, curios, atent și talentat bărbat din lume. De asta îl iubesc”, a scris Courteney Cox pe pagina ei de Instagram.

Citește și:

Monica din ”Prietenii Tăi” a luat-o razna! Cum s-a pozat actrița Courteney Cox a șocat pe toată lumea

Ce schimbaţi sunt actorii din «Prietenii tăi» după 17 ani!

Courteney Cox se iubește cu Johnny McDaid din 2013

Povestea de dragoste dintre Courteney Cox și Johnny McDaid a început încă din 2013. În 2014, cei doi s-au și logodit și când toată lumea se aștepta să urmeze o nuntă, cei doi s-au despărțit. S-au împăcat câteva luni mai târziu și au avut grijă să își ferească relația de ochii presei mondene. Gurile rele spun că ar fi fost re-cuplați de Ed Sheeran care e un prieten comun. 2020 a fost un an greu pentru relația lor. Johnny a rămas blocat în Londra, Marea Britanie, iar Courteney în New York, SUA. La un moment dat, actrița din ”Prietenii tăi” a scris pe pagina ei de Instagram că ”e despărțită de 133 de zile de iubitul ei din cauza pandemiei și că îi este extrem de dor”. Când McDaid a împlinit 44 de ani, Courteney a petrecut șapte ore pe Zoom să fie alături de el la petrecere. Ei s-au reunit în decembrie 2020, când McDaid a revenit în NY și de atunci sunt nedespărțiți.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul