Colin Farrell, de nerecunoscut! Băiatul rău al Hollywood-ului, apariție șocantă pe străzile din Los Angeles

colin_farrell.jpg

colin farrell
Colin Farrell a petrecut câte zile în București anul trecut
Foto: Gettyimages

Colin Farrell, în vârstă de 43 de ani, făcea furori în urmă cu un deceniu în rândul doamnelor și domnișoarelor care suspinau urmărindu-l în rolurile de băiat rău. Anii au trecut însă peste starul irlandez și și-au pus amprenta asupra chipului său. Adept al transformărilor cameleonice, Colin nu se teme să experimenteze, iar schimbările de look sunt ceva obișnuit pentru el. Iată cum a fost surprins pe străzile din Los Angeles, aproape de nerecunoscut!

Colin Farrell este considerat unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, dar și unul dintre cei mai nonconformiști. Este adeptul schimbărilor radicale de look, fie pentru rolurile din filme sau doar din pură plăcere personală. Dacă anul trecut, atunci când a fost în București cu ocazia unor filmări, a afișat o imagine de punker, purtând creastă și o geacă de piele, iată că recent a fost surprins de fotoreproterii de peste Ocean având cu totul altă înfățișare. 

colin-farrell-bucuresti.jpg

colin farrell
Colin Farrell a fost surprins în timp ce se plimba prin centrul Bucureştiului, în luna iunie a anului trecut
Foto: Mihai Ionescu

Colin a fost fotografiat în timp ce se îndrepta spre un magazin pentru a-și cumpăra cafea. Îmbrăcat în echipament sport, cu câteva kilograme în plus față de anul trecut, fără creastă și cu părul vopsit argintiu, așa a fost imortalizat actorul de fotoreporteri. 

În ultima perioadă, Colin este foarte solicitat de către producătorii de la Hollywood. El joacă în ultimul film produs de către Guy Ritchie, alături de alți actori cunoscuți, precum Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Dunham și Michelle Dockery. Acțiunea are loc în jurul personajului Mickey Pearson, interpretat de Matthew McConaughey, un lord britanic al drogurilor care încearcă să-și vândă imperiul unei dinastii de miliardari din Oklahoma.

colin.png

colin farrell
Colin Farrell, de nerecunoscut, pe străzile din Los Angeles

Colin Farrell a fost unul dintre băieții răi ai Hollywood-ului

Farrell are o avere de 80 de milioane de dolari, nu a fost însurat niciodată, dar are doi copii Henry Tadeusz Farrell (9 ani), cu Alicja Bachleda-Curus, şi pe James Pdraig Farrell (15 ani), cu Kim Bordenave, la care ţine ca la ochii din cap. De 13 ani nu a mai pus gura pe alcool şi a renunţat la fumat de aproape 5 ani. Pentru moment, Farrell nu este implicat în nici o relaţie amoroasă.

colin-farrell.jpg

colin farrell
Colin Farrell era considerat, până nu demult, unul dintre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood
Foto: Gettyimages

Timp de mai bine de 20 de ani şi-a construit o imagine de irlandez rebel, arţăgos şi încăpăţânat.  După ce fotomodelul Playboy Nicole Narain l-a filmat în timp ce făceau sex în 2005 şi înregistrarea a ajuns pe Internet, Farrell se hotărăşte să se interneze la dezalcoolizare şi să pună punct unui viciu care era la un pas să îi compromită cariera. 

Loading...

Citește și