Cindy Crawford nu-şi mai ascunde celulita la 53 de ani

15_foto1-6-col-190-profimedia-0328289619.jpg

Cindy Crawford şi-a arătat celulita pentru paparazzii de pe plaja din Cabo San Lucas, Mexic
Citeste tot despre: 

Cindy Crawford îşi serbează miercuri împlinirea frumoasei vârste de 53 de ani împreună cu familia şi prietenii, într-un restaurant de fiţe din Soho, New York. Ea de abia a revenit din Cabo San Lucas, Mexic, unde şi-a petrecut ca în fiecare an concediul. Paparazzi au surprins-o la plajă şi i-au pozat celulita.

După ce a strâns o avere de peste 100 de milioane de dolari, Cindy Crawford a ajuns să nu se mai streseze când vine vorba de micile imperfecţiuni ale corpului ei. Manechinul devenit celebru datorită negului de pe obraz îşi serbează miercuri ziua de naştere.

Ea a văzut lumina zilei în DeKalb, Illinois, în 1966. Are două surori, Chris şi Danielle, şi a avut un frate Jeffery, care a murit de leucemie la 3 ani. Cindy are urmaşi germani, englezi şi francezi. A debutat în modelling în clasa a noua, când avea doar 14 ani, după ce două colege au înscris-o fără să ştie la o audiţie pentru o prezentare de modă la un magazin din localitate. Un an mai târziu a pozat pentru fotograful Roger Legel şi a apărut pe coperta revistei DeKalb Nite Weekly, asta a propulsat-o direct la agenţia de fotomodele Elite Model Management care o lansează pe prima scenă a modei la doar 17 ani.  Este admisă cu bursă la Universitatea de inginerie chimică Northwestern, dar renunţă la facultate pentru a se dedica modei. 

În anii ’90 e votată cea mai sexy femeie din lume; apare în Vogue, W, People, Harper’s Bazaar, Elle, Cosmopolitan şi Allure. Semnează contracte cu Gianni Versace, Escada, Revlon, Ink, Omega, Maybeline, Clairol şi Ripley. Defilează alături de Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Naomi Campbell şi Christy Turlington. În 1992 colaborează cu românul Radu Teodorescu şi lansează un program de întreţinere fizică. După 40 de ani însă, o lasă mai moale cu antrenamentele.

A fost măritată cu Richard Gere între 1991 şi 1995. La 29 mai 1998, se mărită cu afaceristul Rande Gerber şi au doi copii împreună pe Kaia Jordan (17 ani) şi pe Presley Walker (19 ani). Ambii copii îi calcă pe urme, devenind fotomodele de succes de la vârste fragede.

Loading...