Cindy Crawford a dezvăluit secretul tinereții sale! Ce tratamente au făcut-o să arate așa la 50 de ani

cindy_1.jpg

cindy crawford
Cindy a dezvăluit secretul frumuseții sale. Nu i-a fost ușor să ajungă la acest nivel dar a zis că merită efortul
Foto: Instagram

Celebrul fotomodel Cindy Crawford (50 de ani), care în anii 1990 a revoluționat standardele în lumea modelingului, aducând în prim-plan prototipul femeii cu chipul perfect și trupul subțire, a declarat că este mândră de fiica sa care dorește să fie mai slabă decât era ea în tinerețe.

Deși are doar 15 ani, Kaia, fiica lui Cindy Crawford, își clădește încă de pe acum o carieră în lumea modei, după cum informează Daily Mail. Cindy Crawford a avut o contribuție substanțială în lumea modelingului, iar standardele stabilite cu ajutorul ei au fost mult timp greu de atins de manechine. 

Cindy mărturisește însă că standardele actuale sunt chiar mai complicate și chiar te expun unor riscuri.

Ea a mărturisit ce tratamente dermatologice a fost nevoită să facă încă de când avea vreo 20 de ani, dar nu regretă nimic, iar acum le este recunoscătoare.

cindy_2.jpg

cindy crawford
A făcut tratamente dermatologice încă de când avea doar 20 de ani
Foto: Instagram

 

„Îmi amintesc că am crescut folosind ulei pentru bebeluși și iod pentru a-mi închide tenul cât mai mult. Apoi m-am angajat și am intrat în industria modelingului. Prima dată când am vrut să mă bronzez m-a ales cu fața complet arsă. Cea care mă machia a fost tare supărată pe mine pentru că este foarte greu să acoperi arsura solară. De-atunci, îmi lăsam mereu fața să se ardă la soare. Foloseam chiar și panou solar. Purtam o șapcă, stăteam sub o umbrelă. Preveniți acele arsuri excesive solare când sunteți adolescente sau la 20 de ani și veți vedea rezultatele mai târziu.”

cindy_3.jpg

cindy crawford
Faptul că nu a fumat niciodată, a avut un efect pozitiv asupra aspectului său fizic
Foto: Instagram

 

Cindy a mai mărturisit că nu a fumat niciodată, spre deosebire de alte colege fotomodele, iar acest lucru a avut un efect pozitiv asupra ei. Kaia a dovedit deja că dorește să calce pe urmele mamei sale, apărând pe coperțile revistelor chiar înainte de a avea măcar 16 ani.

zindy_si_kaia.jpg

cindy crawford
Cindy Crawford și fiica sa, Kaia
Foto: Twitter

 

Dar și Cindy are câteva lucruri de învățat de la fiica sa. Grație materialelor video de pe Youtube, Kaia îi reamintește mamei sale că machiajul ar trebui să fie și o activitate plăcută și distractivă.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1