Christina Ricci divorțează! Motivul brutal și șocant pentru care a pus punct căsniciei care a durat 7 ani

christina_ricci_divort.jpg

Christina Ricci, 40 de ani, nu a mai putut suporta abuzurile
Christina Ricci, 40 de ani, nu a mai putut suporta abuzurile
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Christina Ricci, în vârstă de 41 de ani, a depus joi, 2 iulie actele de divorț. Actrița cunoscută din filmele ”Familia Adams” (1991), ”Casper” (1995) și ”Sleepy Hollow” (1999) a decis să pună punct căsniciei cu James Heerdegen. Deși în fața instanței a explicat că cei doi au ajuns la ”probleme ireconciliabile”, cauza divorțului este una mult mai violentă și brutală.

Christina Ricci, în vârstă de 41 de ani, divorțează! Actrița care are doar 1,55 m înălțime s-a despărțit de soțul ei James Heerdegen. Ea a cerut ajutorul poliției pentru a o proteja de bătăile administrate cu cruzime de Heerdegen. Scandalurile dintre cei doi au atins cote maxime în urmă cu o săptămână, la finalul carantinei impuse de pandemia de COVID-19. Ei s-au căsătorit în 2013 și au un copil de 5 ani împreună, pe nume Freddie. Ricci are o avere de 18 milioane de dolari, dar vrea să ceară în instanță pensie alimentară pentru copilul ei și nu intenționează să cedeze în privința custodiei comune, din cauza acceselor de furie necontrolată a lui Heerdegen.

Citește și:

Vedetele sunt certate cu lenjeria intimă. Își uită des chiloțeii acasă

Nunţile anului 2013. «Tinerica» Tina Turner, mireasă la 73 de ani

christina_ricci_sot_james.jpg

Ricci l-a cunoscut pe producătorul James Heerdegen pe platoul de filmare în 2011 și s-au căsătorit în 2013
Ricci l-a cunoscut pe producătorul James Heerdegen pe platoul de filmare în 2011 și s-au căsătorit în 2013

Christina Ricci, bătută cu cruzime de soț

Christina Ricci a depus actele de divorț joi, 2 iulie. Ea a cerut un ordin de restricție împotriva soțului, consiliere psihologică pentru ea și copilul ei și ajutorul poliției pentru a fi protejată de Heerdegen pe perioada procesului. Lucrurile dintre cei doi soți s-au stricat pe perioada carantinei impuse de COVID-19. Ei nu au semnat un acord prenupțial, conform TMZ. Ricci și Heerdegen s-au cunoscut pe platourile de filmare a serialului ”Pan Am” în 2011 și s-au căsătorit în octombrie 2013. Au fost văzuți împreună pentru ultima oară, în public, în aprilie 2019 la recepția nupțială lui Marc Jacobs și Char Defrancesco, din New York. Ricci a recunoscut că ”s-a maturizat abia după ce l-a născut pe Freddy și că nu este o parteneră responsabilă și trebuie să își facă liste cu toate treburile gospodărești pentru a fi sigură că nu uită”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1