Christian Bach a murit! Actrița de telenovele avea doar 59 de ani

christian_bach_a_murit.jpg

christian bach a murit
Christia Bach și-a ținut ascunsă suferința
Foto: captură video

Doliu în lumea filmului! Faimoasa actriță de telenovele Christian Bach a murit la doar 59 de ani. A fost îndrăgită grație numeroaselor roluri pe care le-a avut în seriale de succes, precum „Și bogații plâng”, „Impostoarea” sau „Diamantul nopții”.

Christian Bach s-a retras anul trecut din activitate, ca urmare unor probleme seriose de sănătate. Actrița nu a spus nimănui cu ce boală s-a confruntat. Familia a declarat presei că Bach a murit în urma unui stop cardiorespirator. Christian Bach a murit pe 26 februarie, însă vestea morții ei a fost făcută publică abia vineri (1 martie).

Christian Bach și-a dorit ca publicul să nu știe de suferința ei

„Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră” 
Citeşte întreaga ştire:Christian Bach a murit. Actrița de telenovele avea 59 de ani”, a transmis familia actriței. 

Christian Bach a fost căsătorită cu celebrul actor Humberto Zurita, alături de care a avut doi copii, Sebastian și Emiliano, ambii actori.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1