Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

chrissy-teigen.png

chrissy teigen
Chrissy Teigen și-a pus silicoane atunci când avea doar 20 de ani și era model pentru lenjerie intimă
Foto Arhivă personală

Modelul american Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a luat o decizie radicală pe care a făcut-o publică prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Instagram, care este urmărită de peste 30 milioane de utilizatori. Chrissy a decis să renunțe la implanturile mamare, după 14 ani.

Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend este apreciată de oameni din întreaga lume prin prisma carierei de model. Mai bine de 30 de milioane de persoane îi urmăresc activitatea din mediul online, iar Chrissy nu îi dezamăgește niciodată căci este foarte activă pe Instagram, acolo unde încarcă aproape zilnic fotografii sau clipuri video. De această dată, ea și-a surprins fanii atunci când a anunțat că va renunța la implanturile mamare pe care le-a purtat cu mândrie aproape 14 ani. 

chrissy-teigen.jpg

chrissy teigen
Chrissy Teigen și-a etalat implanturile mamare, cu încredere, la plajă
Foto profimedia

Modelul, mama unui băiat și a unei fetițe, a explicat care a fost motivul pentru care a decis să spună adio silicoanelor după mai bine de un deceniu. „Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut. Mi-ar plăcea să pot să închid o rochie msura mea, să stau confortabil. Nu vă faceţi griji pentru mine. Toate bune. Voi avea sâni în continuare, dar vor fi doar grăsime pură. Ceea ce, de fapt, sunt sânii de la bun început. Pungi miraculoase de grăsime", a fost mesajul scris de model. Hotărârea ei a fost apreciată de zeci de mii de admiratori, iar printre vedetele care au felicitat-o pentru curaj s-a numărat modelul Naomi Campbell. 

silicoane-chrissy.png

silicoane chrissy
Chrissy a decis să renunțe la implanturile mamare după 14 ani
Foto profimedia

Ținând cont că operația pentru îndepărtarea implanturilor va avea loc în plină pandemie, Chrissy va fi nevoită să respecte un protocol strict și va fi suspusă unui test care depistează coronavirusul înainte de a fi supusă intervenției chirurgicale. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1