Chrissy Teigen a povestit care e viața ei după ce a pierdut copilul

chrissy_teigen

Chrissy Teigen  încântată că soțul i-a dedicat o melodie
Chrissy Teigen s-a liniștit
Citeste tot despre: 

Chrissy a povestit care e viața ei și a soțului, John Legend, după ce au pierdut copilul. Până acum nu a putut spune nimic, atât a fost de mare durerea pentru ea.

Fotomodelul Chrissy Teigen (34 de ani) a povestit care e viața ei și a soțului, John Legend (41 de ani), după ce au pierdut copilul. Însă s-a liniștit după ce cântărețul i-a dedicat o melodie cu un frumos text în care vorbește despre durerea lui și laudă forța ei. Teigen a spus că s-a consolat după ce a aflat că multe alte familii au trecut prin astfel de nenorociri. ”Suntem tăcuți, dar suntem bine. Vă iubim pe toți, a scris fotomodelul pe rețelele sociale. A fost prima ei postare după ce a comunicat vestea tristă.

Dramă pentru Chrissy Teigen, soția lui John Legend! A pierdut cea de-a treia sarcină

Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

Au deja doi copii

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului. S-au cunoscut în 2007, la filmarea videoclipului ”Stereo”. S-au căsătorit șase ani mai târziu , la 14 septembrie 2013, pe malul lacului Como din Italia. În aprilie 2016 a venit pe lume fetița lor, Luna, și, doi ani mai târziu, în mai 2018, s-a născut Miles. În august, anunțaseră că vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă sarcina a avut probleme și fotomodelul a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut să salveze copilul. Chrissy a povestit care e viața ei și a soțului, John Legend, după ce au pierdut copilul.

Loading...

Citește și

  • john legend chrissy teigen

    La scurt timp după ce a anunțat că el și soția lui fac tot posibilul pentru a avea un copil, celebrul cântăreț al melodiei „All of me”, John Legend (36 de ani), le-a dat tuturor vestea cea mare. Artistul și Chrissy Teigen (29 de ani) urmează să devină părinți.

  • chrissy

    Chrissy Teigen (31 de ani) își ține admiratorii cu sufletul la gură cu fiecare apariție a sa. Frumoasa soție a cântărețului John Lagend nu încetează să uimească cu ținutele sexy și provocatoare pe care le poartă la evenimente. La ultimul eveniment la care a participat, regina Twitter-ului a avut o ținută puțin spus sexy.