Chrissy Teigen a ajuns la Urgențe! Medicii i-au spus că a fost cât pe ce să piardă sarcina

chrissy_teigen_a_ajuns_la_urgente.jpg

Chrissy Teigen, de 34 de ani, a făcut o filmare de pe patul de spital
Chrissy Teigen, de 34 de ani, a făcut o filmare de pe patul de spital
foto: Instagram

Clipe de coșmar pentru soția lui Johnny Legend! Fotomodelul Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la Urgențe, duminică seara, după ce a sângerat timp de o lună aproape fără oprire. Teigen și Johnny Legend, 41 de ani, s-au temut să nu piardă sarcina. Au aflat de la doctori că au fost la un pas de o tragedie. Cei doi așteaptă să devină părinți pentru a treia oară, Teigen purtând în pântec un băiețel.

Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la Urgențe, duminică seara. Ea a juns pe patul de spital de la Cedars-Sinai Medical Center, din Los Angeles. Soția cântărețului Johnny Legend a reușit să poseze o filmare pe Instagram în care a povestit coșmarul prin care a trecut. ”V-am povestit că de câteva săptămâni bune stau întinsă în pat, fără vlagă, și se pare că este o problemă destul de serioasă. Mă dau jos din pat doar pentru a face un pipi scurt și mă întorc repede la orizontală. Fac baie de două ori pe săptămână, nu am voie să fac duș și stau în apă cât mai puțin timp cu putință”, a povestit Teigen.

Citește și:

John Legend: "Am o lungă istorie de infidelităţi". Soţul lui Chrissy Teigen se confesează

Chrissy Teigen, în costum de baie. Soţia lui John Legend, cel mai sexy bărbat în viaţă, are corpul invadat de celulită

Cea de a treia sarcină a lui Chrissy Teigen, una cu probleme

Chrissy Teigen, de 34 de ani, a fost cât pe ce să piardă cea de treia sarcină. ”Sunt la jumătatea sarcinii și sângerez în continuu. Fetelor este ca și cum aș fi pe ciclu de aproape o lună. Unii doctori spun că e perfect normal, dar la mine sângerarea a fost una extrem de abundentă. Am avut nevoie de două pungi de transfuzii pentru a mă repune pe picioare pentru că am pierdut enorm de mult sânge”, a povestit Teigen. Teigen și Legend mai au doi copii, pe Luna de patru ani și pe Miles, de doi ani. Ei speră ca cel de al treilea copil al lor să fie ”mai sănătos și mai puternic decât Luna și Miles”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1