Chaka Khan despre Ariana Grande: „S-o ia dracuʼ! N-o să mai cânt cu o viţică“

khan-grande.jpg

Colaborarea lui Khan cu Ariana Grande i-a atins un punct sensibil
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Chaka Khan, una dintre cele mai apreciate artiste din SUA, şi Ariana Grande, vedeta noii generaţii, au lansat împreună un duet inclus pe coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels. Veterana muzicii soul a declarat recent că nu va mai cânta niciodată cu Grande şi i-a transmis „S-o ia dracu!“, dacă e să folosim aceeaşi traducere la care apela şi Irina Margareta Nistor înainte de Revoluţie.

Chaka Khan (67 de ani) este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, a câştigat mai multe trofee Grammy, iar printre hiturile sale se numără „Ainʼt Nobody“ şi „Iʼm Every Woman“. De altfel, acesta din urmă a avut o versiune în duet cu Whitney Houston, în anii ʼ90, iar melodia a cucerit topurile.

Probabil tocmai de aceea Chaka Khan nu s-a putut abţine să nu compare cele două experienţe, căci colaborarea sa cu Ariana Grande i-a atins un punct sensibil. Într-un interviu acordat zilele trecute, Khan a umilit-o pe Grande şi a declarat că nu va mai cânta în viaţa ei împreună cu aceasta.

Legendara artistă a lucrat cu Ariana Grande anul trecut, când au înregistrat împreună melodia „Nobody“, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels“.

Citește aici declarația câștigătoarei de Grammy la adresa Arianei Grande și ce a avut de spus despre altă altă cântăreață celebră.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1