Céline Dion, părăsită de iubitul tinerel

15_pozamare1515.jpg

Pe vremea când erau fericiţi
Fotografii: Hepta

Céline Dion este devastată! Diva de 50 de ani, care se află în prezent în Australia în cadrul unui nou turneu mondial, este prăbuşită de durere după ce frumuşelul dansator spaniol Pepe Munoz (33 de ani) a decis să pună punct relaţiei lor.

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a fost părăsită de iubitul său, Pepe Munoz. Deşi cei doi au suţinut mereu că între ei nu era decât o prietenie, sora cântăreţei, Claudette, i-a dat de gol. Ea a spus că Céline se simţea fericită alături de Pepe. Din păcate, relaţia nu a durat decât un an. Anul trecut, în iulie, a apărut ştirea că Céline Dion trăia pentru prima oară bucuriile dragostei după pierderea soţului alături de Pepe.

15-foto-3-3-col-hepta_3004043.jpg

Relaţia lui Céline cu Pepe nu a durat decât un an

Artista, care a rămas cu uriaşa avere de 800 de milioane de dolari, nu era deranjată de faptul că iubitul tinerel este sărac. Înainte de a ajunge să danseze pentru Céline, Munoz se producea pe străzile din Madrid, aşteptând ca trecătorii să-i dea câţiva bănuţi pentru dansul lui. În 2003, a fost descoperit de un agent de talente datorită căruia a evoluat în mai multe spectacole muzicale. A întâlnit-o pe Céline după ce aceasta a lansat un concurs ca să găsească un dansator pentru turneu. Spaniolul spunea că, iniţial, nu a fost atras de ea. Îi plăcea doar muzica sa. Céline a reuşit să-l cucerească, însă nu pentru mult timp. Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 17 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 7 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

Loading...

Citește și

  • Céline Dion, dupa boala, 2018

    Céline Dion s-a pozat provocator, deşi a împlinit 50 de ani în luna martie. Diva şi-a revenit spectaculos după ce a avut grave probleme de sănătate.

  • FOTO

    Celine Dion (50) este o artistă apreciată de milioane de oameni din întreaga lume. Cu o viață personală complicată, marcată de pierderea soțului său în anul 2016, Celine Dion a încercat din răsputeri să nu își dezamăgească fanii. Ultima imagine încărcată de diva muzicii pe contul personal de Instagram a creat însă agitație în rândul celor care o apreciază.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1