Céline Dion împlinește 53 de ani. Cum s-a transformat în regina modei. Cele mai șocante apariții ale divei

celine-dion-800x534.jpg

celine dion
Artista împlinește 53 de ani pe 30 martie
Sursă foto: Profimedia

Céline Dion, una dintre cele mai cunoscute și de succes cântăreţe din industria muzicală, având peste 250 de milioane de albume vândute în peste 35 de ani de carieră, împlineşte 53 de ani.

Cântăreaţa de origine canadiană s-a născut în oraşul Charlemagne din Quebec, la 30 martie 1968, într-o familie numeroasă. Artista este cel de-al 14-lea copil al cuplului Thérese Tanguay şi Adhémar Dion, potrivit www.celinedion.com. A fost un copil foarte talentat, iar părinţii săi au intuit că avea ceva în plus faţă de ceilalţi micuţi de aceeaşi vârstă. Celine a confirmat acest lucru şi a scris prima piesă la vârsta de 12 ani, ajutată de mama şi fratele său. Prima caseta a ajuns la respectatul impresar René Angélil, iar astfel a început o coloaborare fructuoasă, care s-a transformat, mai târziu, într-o frumoasă poveste de dragoste.

Céline Dion şi René Angélil, o dragoste care a trecut testul timpului 

La 17 decembrie 1994, Céline Dion şi René Angélil s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase la Basilica Notre Dame din Montreal. Celine i-a spus adio omului pe care l-a iubit în anul 2016, atunci când acesta a fost răpus de cancer, după ani întregi de suferinţă. Artista a renunțat de mai multe ori la scenă, după ce soțul ei a fost diagnosticat cu cancer, pentru a-și dedicat tot timpul lui. Ultima dorință a lui René Angélil a fost ca soția să-i fie alături atunci când își dă suflarea, iar ea nu l-a părăsit nicio clipă.

 "My Heart Will Go On", vândută în peste 30 de milioane de copii

Cea mai cunoscută melodie aparţinând vedetei este de departe single-ul "My Heart Will Go On", inclus pe coloana sonoră a filmului Titanic, din anul 1997. Cântecul s-a clasat pe prima poziţie în clasamentele de specialitate din întreaga lume, a câştigat un Oscar pentru Cel mai bun cântec original şi a fost vândut în peste 30 de milioane de copii.

Anul 2001 a marcat pentru Celine trecerea la un nou statut, cel de mamă, de această dată. La 25 ianuarie 2001, s-a născut primul copil al cuplului, René-Charles Angélil. După aproape nouă ani, cântăreaţa a devenit din nou mamă, la 23 octombrie 2010 venind pe lume gemenii Nelson şi Eddy. 

  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • Maximize

1/7

 

Citește și: 

Cinci ani de la moartea soțului lui Celine Dion. "Nu există zi în care să nu ne gândim la tine"

Céline Dion și-a serbat fiul cel mare. Rene a împlinit 20 de ani

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1