Céline Dion a fost operată în secret! A ținut ascunsă afecțiunea de care suferea

12-13-vedete-celine-dion.jpg

Celine Dion a fost operată

Cântăreața Céline Dion a fost operată în secret din cauza unei afecțiuni despre care nu s-a știut până acum. Diva a fost obligată să-și amâne multe concerte din turneul mondial.

Cântăreața Céline Dion (51 de ani) a fost operată în secret din cauza unei afecțiuni a urechii interne. Operația a avut loc în urmă cu doi ani în regim de urgență. Avea tulburări auditive, din cauza cărora nu mai putea să cânte bine. Dacă nu ar fi fost supusă la intervenția chirurgicală, publicul ar fi putut să nu se mai bucure niciodată de vocea sa inegalabilă. Și în ultima vreme vedeta a tot avut probleme de sănătate. Abia s-a recuperat după o răceală extrem de severă. Atât de rău s-a simțit, încât medicii au testat-o și pentru coronavirus. Din fericre, testul a ieșit negativ

Ce au crescut gemenii lui Céline Dion! Nelson și Eddy au împlinit 9 ani

Celine Dion, interviu emoționant despre soțul care a murit: «Mi-e dor de atingerea lui»

Céline Dion a amânat toate concertele din turneul mondial

Din cauza pandemiei de coronavirus, cântăreața Céline Dion s-a trezit și cu turneul mondial Courage dat peste cap. Toate concertele pe care terbuia să le susțină în martie și aprilie în America de Nord sunt afectate. Însăși artista a anunțat pe Twitter că nu mai puțin de 17 date de concerte ar putea să fie reprogramate. Între acestea se numără cele pe care trebuia să le susțină  în Canada în orașele Vancouver (17 și 18 aprilie), Edmonton (21, 22 aprilie), Saskatoon (25 aprilie) și Winnipeg (27 aprilie). Deocamdată, nu se știe dacă va fi afectat și concertul pe care Céline Dion l-a programat pentru a-l susține la București, în România, la 29 iulie, pe Arena Națională.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1