Cele mai sexy scene de striptease din filme. Salma Hayek şi Demi Moore, mai bune decât J.LO?

salma_hayek_1996_dusk_till_dawn.jpg

salma hayek
Salma Hayek, în filmul "From Dusk Till Dawn", 1996
Foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Jocul pe care îl presupune seducţia a fost întotdeauna prezentă în filmele care au rulat pe micile şi marile ecrane, iar zeci de actriţe au interpetat roluri de “femme fatalle”, capabile să obţină ceea ce îşi doresc folosind nu doar inteligenţa, ci şi farmecul personal. De-a lungul vremii, actriţe mai mult sau mai puţin cunoscute au dat naştere unor personalităţi feminine conroversate din istorie şi au filmat scene la fel de discutate. Printre rolurile îndrăzneţe în care au jucat actriţe se numără cea de dansatoare la bară. În ciuda faptului că dansul la bară este asociat cu cluburile de streptease şi barurile, ele au reuşit să scoată la iveală latura provocatoare şi să îşi pună în valoare formele demne de invidiat. Iată câteva dintre cele mai cunoscute scene de striptease din industria cinematografică.

Dintotdeauna dansul la bară a fost privit fie cu admiraţie faţă de cele care demonstrează un echilibru incredibil, fie cu o oarecare atitudine negativă pentru cele care aleg să se expună în acest fel în faţa străinilor. Oricare ar fi cazul un lucru este cert, fascinaţia faţă de dansul la bară a existat dintotdeauna. Ca dovadă sunt scenele din filmul "The Swinger", lansat în anul 1966 în care Ann-Margret dansează lasciv în faţa unor bărbaţi care sunt absorbiţi deopotrivă de jocul de poker pe care îl dispută, dar şi de mişcările languroase alre roşcatei cu ochi de smarald.

 • Ann-Margret - The Swinger - 1966
  foto: Profimedia
 • Christina Aquilera - Burlesque - 2010
  foto: doxologia.ro
 • Demi Moore - Striptease - 1996
  foto: Profimedia
 • Salma Hayek - From Dusk Till Dawn - 1990
  foto: Profimedia
 • Rose McGowan - Grindhouse - 2007
 • Jennifer Lopez - Hustlers - 2019
 • Jessica Alba - Sin City A Dame to Kill For - 2014
  foto: Profimedia
 • Jessica Biel - Powder Blu - 2008
  foto: Profimedia
 • Natalie Wood - Gypsy - 1962
  foto: Profimedia
 • Elizabeth Berkley -Showgirls - 1995
  foto: Profimedia
 • Brigitte Bardot şi Jeanne Moreau - Viva Maria! 1965
  foto: Profimedia
 • Maximize

1/11

Salma Hayek a făcut furori cu dansul din pelicula "From Dusk till Dawn"

from_dusk_till_dawn_salma_hayek_1990_foto_profimedia.jpg

salma hayek
Salma Hayek, în filmul From Dusk Till Dawn, 1996
Foto: Profimedia

O altă scenă de dans care cu siguranţă nu poate fi uitată uşor odată ce a fost privită este cea realizată de Salma Hayek în celebra pelicula "From Dusk till Dawn". În 1996 dansul său a făcut furori. Înconjurată de şerpi periculoşi şi purtând o îmbrăcăminte sumară, Salma Hayek s-a unduit pe ritmuri orientale şi a creat unul dintre cele mai cunoscute momente de dans din istoria cinematografiei.

Demi Moore, o apariţie sexy, în lenjerie neagră

Demi Moore este o altă vedetă cu nume sonor care nu a refuzat să îşi expună puterea de seducţie. Îmbrăcată în lenjerie neagră şi lăsându-se purată de ritmul muzicii, Demi a filmat o serie de cadre care au crescut pulsul celor care au privit filmul „Striptease”, lansat în 1996.

demi_moore_striptease_1996_foto_profimedia.jpg

demi moore
Demi Moore, în "Striptease", anul 1996
Foto: Profimedia

Cel mai recent dans la bară din cinematografie aparţine cântăreţei Jennifer Lopez. Pentru a oferi o imagine verosimilă asupra personajului său, crismatica J.Lo s-a antrenat intens, însă eforturile cu siguranţă au meritat,.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5