Cel mai nehotărât mire! Nicolas Cage cere anularea căsătoriei la doar 4 zile de la nuntă

nicolas-cage-anulare-acte-casatorie.jpg

Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei după doar patru zile
Foto Getty Images

Deși partenera lui mai tânără cu 21 de ani, Erika Koike, în vârstă de 34 de ani, a reușit să îl ducă pe celebrul actor în fața altarului după o relație de mai puțin de un an, iată că Nicolas Cage și-a analizat mai bine decizia, la rece, și...s-a răzgândit.

La doar patru zile după ce i-a jurat iubire veșnică partenerei sale, presa internațională anunță că Nicolas, în vârstă de 55 de ani, a cerut anularea actelor de căsătorie. Motivul acestei decizii nu a fost încă dezvăluit, însă actorul sigur se poate număra lejer printre bărbații cu cele mai scurte mariaje. Nicolas Cage și Erika Koike, de profesie make-up artist, s-au căsătorit în data de 23 martie, însă doar patru zile mai târziu, ca un trăznet, a venit și încheierea căsniciei.

Nicolas Cage a cerut anularea căsăstoriei după doar 4 zile 

Se pare că pentru Nicolas Cage nici a patra oară n-a fost cu noroc, acesta având la activ alte trei mariaje eșuate. Starul a făcut, în decursul săptămânii trecute, toate demersurile oficiale, în Clark County, Nevada, pentru a obține certificatul de căsătorie, la vremea aceea Nicolas Cage și iubita lui fiind horărâți să-și pună pirostriile. Deși decizia a fost de comun acord, Cage a cerut în instanță anularea căsătoriei la scurt timp de la eveniment, fără să ofere presei prea multe explicații în acest sens. 

nicolas-cage-erika.jpg

Nicolas Cage și Erika formau un cuplu de mai puțin de un an

Starul internațional a fost văzut prima oară împreună cu Erika în aprilie, anul trecut, în timp ce filma în Puerto Rico. De atunci, au mai fost surprinşi de câteva ori împreună. Însă, în majoritatea timpului, ei au stat departe de ochii presei, iar decizia de a se căsători i-a surprins pe fanii actorului. 

De patru ori în fața altarului, însă tot singur este

În 1988, Cage a avut o relaţie cu Christina Fulton, din care a rezultat fiul său Weston (28 de ani). Weston Cage a fost însurat cu Danielle, de origine română, şi are doi copii, Lucian (4 ani) şi Sorin (2 ani). Nicolas Cage a mai fost însurat cu Patricia Arquette, între 1995 -2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de 3 luni în 2002. 

Nicolas Cage a fost însurat a treia oară cu fosta ospătăriţă Alice Kim (35 de ani), care a lucrat la restaurantul Kabuki şi la un club de noapte coreean din Los Angeles. Ea i-a născut un fiu, Kal-El, în prezent în vârstă de 3 ani. S-au căsătorit în 2004 şi s-au despărţit în 2016, pe motiv că Alice a călcat strâmb. A urmat un divorţ cu scântei pentru custodia copilului. Și în prezent, iată că după al patrulea mariaj eșuat, Cage tot singur și „burlac” a rămas!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1