Cel mai cool cuplu al momentului! Cum își arată iubirea Brooklyn Beckham și Hana Cross

brooklyn_beckham_hanna_cross.jpg

brooklyn beckham iubita
Brooklyn Beckham și Hanna Cross, cel mai cool cuplu al momentului
Foto: Profimedia

Brooklyn Beckham are, la doar 19 ani, un palmares impresionant de iubite care de care mai frumoase și celebre. După o relație cu actrița Chloe Grace Moretz, puștiul fotbalistului David Beckham s-a reorientat către o altă fată, cel puțin la fel de sexy, modelul Hana Cross (21 de ani). Cei doi atrag privirile pe oriunde merg împreună, devenind, în scurt timp, cel mai cool cuplu al momentului.

Cea mai recentă apariție a celor doi, la o petrecere caritabilă din Londra, i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă lucrurile au devenit foarte serioase între ei, deși se întâlnesc doar de câteva luni. Brooklyn și Hana și-au arătat dragostea prin intermediul bijuteriilor pe care le-au purtat la eveniment: lănțișoare cu pandantive inscripționate cu inițiala numelui celuilalt. Nu este pentru părima dată când fiul cel mare al soților Beckham oferă persoanei iubite acest tip de accesorii: și lui Chloe Grace Moretz i-a oferit un inel cu inițiala B, în timp ce el purta unul cu inițiala ei, C.

Hana îi face reclamă Victoriei Beckham

beckham.jpg

brooklyn beckham iubita
Brooklyn și Hana au purtat lănțișoare asortate
Foto: Profimedia

 

Pentru promovarea noilor sale creații vestimentare, Victoria Beckham a decis să o folosească pe iubita de 21 de ani a fiulului ei drept model. Hana Cross s-a îmbrăcat în hainele create de fosta membră a trupei „Spice Girls” și a apărut rapid pe rețelele de socializare are Victoriei, care s-a mândrit cu ținuta propusă de ea, dar și cu „noua cucerire” a băiatului ei cel mare, în vârstă de 19 ani.

Loading...

Citește și

  • Afacerile se păstrează în familie! Noua iubită a lui Brooklyn Beckham, Hana Cross, a ajuns rapid la inima „mamei soacre”, Victoria, care profită de faptul că aceasta e model și „i-a dat de lucru”. Victoria Beckham i-a propus „norei” ei să-i promoveze noua linie vestimentară, iar fotomodelul a acceptat fără să clipească, doar e bine să fii în grațiile mamei alesului inimii tale!

  • brooklyn beckham abi manzoni relatie

    Brooklyn Beckham este la 19 ani un cuceritor în serie. După o relaţie de patru ani cu actriţa Chloe Grace Moretz, fiul Victoriei şi al lui David Beckham a început să “zboare din floare în floare”. S-a iubit pe rând, câteva luni, cu cântăreaţa Madison Beer, fotomodelul Lexi Wood şi dansatoarea Lexy Panterra. Zilele trecute, paparazzi l-au surprins la braţul unei alte blonde sexy.