Are cei mai frumoși sâni naturali și îi arată pe internet. Modelul a pozat topless

emily.jpg

emily
Emily Ratajkovski are cei mai frumoși sâni naturali
instagram

Emily Ratajkowski (25 de ani) este una dintre cele mai frumoase și căutatea modele din lume. Nu doar frumusețea o caracterizează, aceasta fiind recunoscută drept și ”cel mai frumos model cu cei mai frumoși sâni naturali”. Cu milioane de fani pe rețelele de socializare, Emily știe cum să-i țină aproape și cum să le însenineze ziua, drept dovadă și ultima fotografie publicată pe contul său de Instagram.

Model și actriță, Emily a căpătat notorietatea datorită unui videoclip în care a apărut în sânii goi. De atunci a primit contracte de colaborare cu cele mai prestigioase agenții și case de modă. Pe lângă faptul că frumusețea este indiscutabilă, bruneta se poate lăuda și cu eticheta de ”cel mai frumos model cu sâni naturali”, ceea ce o clasează printre cele mai celebre femei ale lumii.

Emily se bucură de celebritate și pe rețelele de socializare. Internauții o urmăresc și o admiră în pozele pe care aceasta le publică zilnic, poze cu ”impact” am putea spune. Bruneta a încins Instagramul cu ultima sa fotografie în care își acoperă minunații sâni cu mâinile. Chiar dacă aceștia nu se vâd în totalitate, modelul a aprins imaginația multora cu ipostaza sa.

Conștientă de impresionantul său bust natural, Emily nu ratează nicio ocazie în care și-i poată arăta. Fotografia a strâns milioane de like-uri și mii de comentarii de la urmăritorii contului său de Instagram, urmăritori care se înmulțesc pe zi ce trece.

 

Cannes!

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Loading...

Citește și

  • emily

    Se spune despre ea că ar avea cei mai frumoși sâni naturali din lume, de aceea Elily Ratajkowski (25 de ani) îi arată cu fiecare ocazie. Aparițiile și fotografiile publicate pe conturile sale de pe site-urile de socializare sunt extrem de apreciate și comentate de admiratorii ei, care intră zilnic pe acestea. Recent, celebrul model a publicat o fotografie pe Instagram în care apare topless, spre deliciul fanilor ei.

  • emily

    După ”Săptămâna modei de la Paris”, plină și grea, Emily Ratajkowski (25 de ani) a avut nevoie de puțină relaxare. Ea a fost surprinsă la plajă într-un bikini alb, fiind o apariție extrem de sexy pentru turiștii de pe plajă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1